Lehmälääkärit.com

Yhteistyökumppanimme Lehmälääkärit.com

Tuotantoeläinlääkäripalvelu Lehmälääkärit.com Oy on kahden tuontantoeläinlääkärin perustama yritys, joka tarjoaa nautatiloille terveydenhuoltoa, ongelmaselvityksiä, hedelmällisyyskäyntejä ja kirurgian palveluja. Lisäksi järjestämme koulutus- ja kurssipalveluja ympäri Suomen, kohdeyleisönä nautatilalliset, lomittajat ja myös eläinlääkärikollegat.

Korostamme yhteistyötä ja hyvää yhteisymmärrystä asiakkaidemme kanssa. Toiminnassamme otamme aina huomioon tilan omat lähtökohdat, toiveet, resurssit ja tavoitteet. Olemme aidosti kiinnostuneita ja motivoituneita asiakastiloistamme – asioista otetaan selvää ja tiimityöllä löytyy ratkaisut isompiinkin ongelmiin!

Pidämme aktiivisesti tietojamme ajan tasalla ja seuraamme alan tutkimusta. Meiltä löytyy myös maalaisjärkeä, rutkasti huumorintajua ja pilkettä silmäkulmassa!

Toimipaikkamme on Nurmijärvellä – mutta niin kauas kuin apua tarvitaan, sitä ollaan valmiita antamaan!

Tutustu sivuihimme ja ota yhteyttä!

 


UUTTA Lehmälääkärit.com SISÄPIIRI
Eläinlääkärit netissä!


Opetusvideoita, tietoiskuja, haastatteluja, käytännönohjeita netissä, eläinlääkäri vastaa -palsta yms!

Lehmälääkärit.comin Sisäpiiri on nyt avattu ja odottaa käyttäjiään!! Mene siis kipin kapin osoitteeseen www.lehmalaakarit.com, siellä kohtaan “verkkokauppa” ja osta pääsy Sisäpiiriin (19,90€/kk + alv 24%). Maksu tapahtuu suoraveloituksena PayPalin kautta tai verkkomaksulla (nettipankki) (tilauksen voit perua milloin tahansa). Saat tiedon maksun hyväksymisestä sähköpostiisi, jonka jälkeen pääset kirjautumaan Sisäpiirin ihmeelliseen maailmaan!

Tutustu sisäpiiriin tästä!