Maija-Riikka Pellikka

 


Maija-Riikka Pellikka liittyi Team Kotieläintarvike.fi Sponsoriratsastajaksi ja Mentoriksi 5.1.2018


23.4.2018

Olen Maija-Riikka Pellikka, -79 syntynyt ratsastaja sekä valmentaja Seinäjoelta. Työskentelen päätoimisesti lastensuojelussa, mutta oman työni ohella harrastan ja työskentelen hevosten sekä ratsastuksen parissa. Ratsastuksen olen aloittanut jo pikkutyttönä ja ensimmäiset kilpailuni hyppäsin 80- luvulla. Olen kilpaillut este-, koulu- ja kenttäratsastuksessa, päälajinani on kuitenkin ollut esteratsastus. Olen ollut aina kiinnostunut erityisesti nuorten hevosten ratsastamisesta ja kouluttamisesta. Lähes kaikki omat hevoseni olenkin hankkinut nuorina tai muuten raakileina. Puoliverihevosia olen rakentanut ikäluokkakilpailuihin (mm. Racing Trophy) ja suomenhevosia laatuarvosteluihin, kasvattajakilpailuun sekä mestaruustasolle saakka.

 

 

Kuluvalla vuosikymmenellä merkittävimmät saavutukseni ovat suomenhevosten estemestaruuskulta 2011, Black Horse Kasvattajakilpailun 2. sija 2014 ja voitto 2015 sekä suomenhevosten estemestaruushopea ja hallimestaruuspronssi 2017.

 

 

Oman hevoseni lisäksi minulla on tällä hetkellä 5 kilpailutettavaa hevosta. Päätavoitteina kaudelle 2018 ovat suomenhevosten estemestaruudet ja kasvattajakilpailu esteratsastuksessa. Ratsastajana ja valmentajana painotan paljon huolellista perusratsastusta sekä hevosmiestaitojen hallintaa. Suunnitelmallisuus ja kyky sitoutua harjoitteluun sekä tavoitteisiin ovat mielestäni tärkein edellytys onnistumiselle. 

 

Tampereen Hevosmessuilla 2018 Maija oli esittelemässä Kotieläintarvike.fi osastolla Bombers ja Beris -kuolaimia ja kävi välillä pikaisesti voittamassa suomenhevosten esteluokan Romeon Pojulla.

 

Kotieläintarvikkeen kanssa tehtävän yhteistyön kautta saan käyttööni laadukkaita varusteita, joita voin hyödyntää omassa ratsastuksessani sekä oppilaitteni kanssa. Tämänhetkinen suosikkituotteeni on Bombers- kuolaimet. Bombers- kuolaimet ovat valmistettu miellyttävästä materiaalista ja muotoilussa on otettu erittäin hyvin huomioon hevosen suun anatomia. Bombers- kuolainten suuosissa on valtava määrä vaihtoehtoja ja tämä yhdistettynä mahdollisuuteen valita kuolainrengas/kuolaimen sivuosa, antaa erinomaisen mahdollisuuden rakentaa juuri oman hevosen suuhun sopiva kokonaisuus.

 


Maija-Riikka Pellikka
Team Kotieläintarvike.fi - Sponsoriratsastaja ja Mentori