Minttu-Maija Koivusalo22.1.2017

 

KISAKAUSI 2017

Tulevalla kaudella 2017 on tavoitteena jatkaa Ramoonin kanssa junioriluokkia ja kehittyä yhä enemmän ratsukkona. Olen myös saanut käyttööni veljeni hevosen Zorlandon, jonka kanssa olisi tarkoituksena päästä hyppäämään vielä vaativampia luokkia.

 

KISAKAUDELLA 2016

Kaudella 2016 kilpailin hevosellani Ramoonilla 120 cm luokkia. Hyppäsin Criollo Juniorisarjaa ollen lopputuloksissa kolmas.

 

Mintun ja Zorlandon kisakausi 2017 on alkanut lupaavasti!

 

 

Minttu-Maijan tuotekommentteja:


Veredus Magnetik Line magneettiloimi, suojat Stable Boot ja kinnersuojat Hock Boot sekä Pro Wrap vuohissuojat
 -Käytön jälkeen hevoset ovat olleet notkeampia sekä letkeämpiä liikkeiltään.

Tutustu Vereduksen magneettituotteisiin TÄSTÄ

 

 

Charles Owen SP8 kypärä
-Kypärä istuu erittäin hyvin päähän, sekä ilmanvaihtojärjestelmä vaihtaa ilman tehokkaasti.

Tutustu Charles Owen kypäriin TÄSTÄ

 


Equiline Unisex Pusakkatakki Westgate Team
-Miellyttävä takki ratsastukseen; kangas hengittää hyvin!

Tutustu Equiline takkeihin TÄSTÄ

 


Equi-Theme Air-Vest Turvaliivi
-Todella kevyt päällä eikä rajoita joustamista hevosen liikkeiden mukana. Liivi suojaa selän lisäksi hyvin myös niskaa.

Tutustu Mintun käyttämään ilmatäytteiseen turvaliiviin TÄSTÄ

 

 

 

15.2.2016

MINTUN SIIRTYMINEN HEVOSIIN JO KAUDELLA 2015!

Kaudella 2015 kilpailin ponillani Tobylla pääasiassa 110-120 tasolla. Kiersin mm. ponien GP sarjakilpailuja ja sijoituin monissa kansallisissa luokissa. Huippuhetkinä voisin mainita Acces Solution Poni Grand prix osakilpailun voiton tasolla 115cm sekä myöhemmin saman sarjakilpailun voitto 120cm tasolla. Kesän aikana venähdin niin pitkäksi, että siirryin hevosiin suunniteltua aiemmin. Sain käyttööni Ramoonin, jolla veljeni Joni oli aiemmin kilpaillut. Ramoonilla hyppäsin 115-120cm kansallisia luokkia.


KAUDEN 2015 PARHAITA PALOJA..

- Acces Solution Poni Grand prix osakilpailun Voitto
- Acces Solution Poni Grand prix sarjakilpailun Voitto


MINTUN TAVOITTEET  KAUDELLE 2016!

Kaudella 2016 tavoitteeni on hypätä Ramoonilla junioriluokkia ja kiertää sarjakilpailuja esim. junioricuppia. 

 


Minttu-Maija Koivusalo
Team Kotieläintarvike.fi - Sponsoriratsastaja

 

 


Minttu Koivusalo liittyi Team Kotieläintarvike.fi Sponsoriratsastajaksi 8.7.2015!

29.7.2015

Olen Minttu-Maija Koivusalo, pian 14 vuotta täyttävä kansallisen tason poniratsastaja Seinäjoelta. Hyppään ponillani kansallisen tason 110-120cm esteitä. Suurimmat saavutukset ovat tähän mennessä vuonna 2014 hallimestaruus kulta, tällä kaudella kaksi poni GP-luokan voittoa, sekä useita sijoituksia kansallisella tasolla.

Olen aloittanut säännöllisen ratsastuksen noin neljävuotiaana ja kilpailemisen aloitin noin kymmenenvuotiaana ensin tallimme tuntiponeilla ja sitten tavoitteellisemmin omalla ponillani.  Ensimmäinen oma ponini Toby on oma kouluttamani ja ollut minulla nyt noin viisi vuotta. Yhteistyötä Tobyn kanssa on vienyt eteenpäin luottamus toisiimme, joka on kehittynyt pitkän ajan kuluessa.  Aloitimme kilpailemisen 80cm tasolla ja siitä olemme nyt kehittyneet yhdessä kansalliselle tasolle.  Minulla on tällä hetkellä kisattavana Toby sekä hevonen Ramoon, jolla olen aloittanut treenaamaan tavoitteena isommat luokat junioritasolla.

Olen oppinut ratsastamaan erilaisia hevosia, sillä olen pienestä pitäen ratsastanut isäni ja tätieni omistamalla ratsastuskoululla, jossa olen päässyt oppimaan paljon erilaisista hevosista.  Ratsastuskoululla olen kouluttanut nuoria poneja opetushevosiksi.  Hevosten kanssa on ollut tärkeää, että niiden kanssa tekee muutakin kuin vain ratsastaa. Hevosten hoitaminen ja niiden hyvinvoinnin ylläpito on hyvin tärkeää, sillä hevosia huoltaessa olen oppinut tuntemaan niiden mielialaa ja huomaamaan, jos hevosta vaivaa jokin tai se tarvitsee jotain.  Hevosten kanssa minulle on ollut tärkeää tutustua siihen ensin maasta käsin ja oppia tuntemaan sen eleet, jonka jälkeen on helpompi tuntea hevonen selästä päin.

Yhteistyö Kotieläintarvikkeen kanssa tuo helpotusta arkeen ja kilpailuihin, sillä nämä urheiluun suunnatut varusteet ovat tärkeä osa harrastusta hevosten kanssa. Laadukkaista materiaaleista valmistetut varusteet ovat turvallisia ja kestäviä.  Kiitos yhteistyöstä Kotieläintarvike!

SEURAA MINTTU-MAIJAN TUOTETESTAUKSIA JA KUULUMISIA NÄILLÄ NETTISIVUILLA!