Myymälä Seinäjoki

KOTIELÄINTARVIKE.FI
Maatila-, ratsu- ja lemmikkitarvikkeiden erikoisliike

 

 
 

 

Ainutlaatuinen erikoisliike!
Olemme nyt Pohjanmaan Kattavin maatila-, ratsu- ja lemmikkitarvikkeiden erikoisliike. 760m2 suuruiseen Seinäjoella sijaitsevaan myymäläämme mahtuu nyt jo kymmenentuhannen tuotteen valikoima!
Lisäksi verkkokauppamme palvelee asiakkaitamme ympäri Suomea.

System Lahti Oy / Kotieläintarvike.fi on suomalainen maatila-, ratsu- ja lemmikkitarvikkeita maahantuova ja jälleenmyyvä pohjalainen perheyritys. Palvelemme myös tuotantotiloja ja LVI-ammattilaisia tarjoamalla laajan valikoiman laadukkaita ja luokiteltuja PVC-putkitarvikkeita sekä lämmitys-, vesi-, ruokinta-, ilmastointi- sekä kastelujärjestelmiä.

Pohjalainen perheyritys
Olemme jo yli 20 vuotta vanha yritys - yrityksen perustamisvuosi 1994! Muutimme vuonna 2014 yrityksen myymälän ja verkkokaupan markkinointinimeksi Kotieläintarvike.fi, koska se kuvaa parhaiten tuotevalikoimaamme ja on kaikkien helpompi muistaa. Yritys on sama vanha tuttu System Lahti Oy.

Myymälän maatilatarvikkeet
Myymälästä löytyvät maatila-, eläinlääkintä-, aitaus- ja lvi-tarvikkeet sekä kaikenlaiset varaosat. Maatilatarvike valikoimasta löytyvät tarvikkeet sioille, naudoille, lampaille, hevosille ja kanoille. Valikoima on suunnattu niin tuottajille, maatilayrittäjille, ammattilaisille kuin harrastajillekin.


Myymälän ratsastus- ja lemmikkitarvikkeet
Myymälässä on myös laaja valikoima ratsu- ja lemmikkitarvikkeita. Sieltä löytyvät laadukkaat tuotteet hevosille, ratsastajille, koirille, kissoille, jyrsijöille sekä linnuille. Valikoima on suunnattu hevosalan ammattilaisille ja laatutietoisille harrastajille sekä lemmikkien omistajille sekä kasvattajille.
Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille!

Sami Lahti
toimitusjohtajaYhteystiedot

System Lahti Oy/ Kotieläintarvike.fi
Pohjankaari 4
60120 Seinäjoki


Myymälä / asiakaspalvelu 06 4787 200
myynti(at)kotielaintarvike.fi

Avoinna: ark 10-18, la 11-14

Olemme auki myös sopimuksen mukaan mm. ryhmämatkoja, harrastematkoja varten tms. Perheyrityksenä pystymme joustamaan myymälän aukioloaikoja tarpeen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä!


Yritysesittely

Olemme Pohjalainen Perheyritys. Meillä on yhtä monta jämptiä ja vankkumatonta mielipidettä, kun on perheenjäsentäkin. Olemme kuitenkin melko kilttejä pohjalaisia, kun annamme asiakkaidenkin olla välillä oikeassa. Meihin on hyvä luottaa, koska olemme rehtiä ja suoraselkäistä porukkaa. Pidetään suomalaisten lippu korkealla niin, että pärjätään!