Acavallo Takakohottajageeli Kirkas

AcavalloTakakohottajageeliKirkas_GP200-NT_2.jpg
AcavalloTakakohottajageeliKirkas_GP200-NT_3.jpg
AcavalloTakakohottajageeliKirkas_GP200-NT_4.jpg
72,00 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: GP200-NT
Heti varastosta 1 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Acavallo Takakohottajageeli Kirkas. Anatomisesti muotoiltu, geelinen satulan takaosan kohottaja. Pehmeää ja elastista geeliä, joka muotoutuu hevosen selän mukaan. Pehmentää myös hyvin iskuja.

Acavallo Takakohottajageeli Kirkas. Anatomisesti muotoiltu, geelinen satulan takaosan kohottaja. Pehmeää ja elastista geeliä, joka muotoutuu hevosen selän mukaan. Pehmentää myös hyvin iskuja. Suositellaan käytettäväksi yhdessä geeliromaanin kanssa, jonka löydät tuotekoodilla 153914-20.

Väri: Kirkas, läpinäkyvä

Kuvassa takakohottajaosaa on esitetty yhdessä etukohottajan ja geeliromaanin kanssa, jotka myydään erikseen.

Geeliromaani on valmistettu erittäin pehmeästä ja notkeasta geelistä, geeli on myös ”tahmainen”, joten se pysyy hyvin paikalla.

Takakohottajageeli yhdessä geeliromaanin kanssa
Takakohottajaosa geeliromaanin kanssa on erinomainen apu varsinkin silloin, jos satulan takaosaan tarvitaan väliaikaisesti lisää "lisätoppausta". Takakohottajaa käytetään tarpeen mukaan myös silloin, kun satula liukuu liikaa (eteen/taakse/sivuille) ratsastuksen aikana. Geeliromaani yhdessä takakohottajan kanssa pitää satulan hyvin paikoillaan.

Jos geeliromaania käytetetään myös liukuesteenä, niin se asetetaan suoraan hevosen päälle, satulan alle ilman satulahuopaa. 

Kun geeliromaania käytetään ns. väliaikaisena satulan "lisätoppinkina" sekä pehmentämään iskuja, niin se yleensä asetetaan satulan ja satulahuovan väliin.

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi