BR Ankkurikoukku

_824903_1.jpg
5,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 824903
Heti varastosta 1 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
BR Ankkurikoukku. Monikäyttöinen neljähaarainen ankkurikoukku. Ankkurikoukku seinään kiinnitettävän ripustuskoukun kanssa on erityisen kätevä esimerkiksi suitsien ja muiden varusteiden säilytykseen tai suitsien putsausta varten. Valmistettu kromatusta metallista. 

BR Ankkurikoukku. Monikäyttöinen neljähaarainen ankkurikoukku. Ankkurikoukku seinään kiinnitettävän ripustuskoukun kanssa on erityisen kätevä esimerkiksi suitsien ja muiden varusteiden säilytykseen tai suitsien putsausta varten.  Valmistettu kromatusta metallista.

 

Väri: teräs 

 

About BR

BR (Bieman Riding) on hollantilainen ja laadukas hevosalan brändi jo vuodesta 1988, joka seuraa tiiviisti alan kehitystä parantaen jatkuvasti omia tuotteitaan ja valikoimaa yhdessä ammatti- ja testiratsastajien kanssa kuten esimerkiksi Jos Lansink. BR keskittyy laatuun, tuotekehittelyyn, tyyliin, trendeihin sekä turvallisuuteen, joka näkyy hyvin heidän tuotevalikoimissa. Laadukkaat tuotteet mahdollisimman edulliseen hintaan, on BR:n yksi päätavoitteista.

Hollanti on hyvin keskeinen hevosmaa, jossa on paljon alan harrastajia ja ammattilaisia. Uusi tekniikka ratsastajien ja hevosten varusteissa antaa ratsastajien mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Innovatiiviset uudet tuotteet ja ratkaisut on kehitetty ja valmistettu alan uusimmista teknisistä materiaaleista käyttäen moderneja valmistustapoja. BR:n valikoima on hyvin kattava ja laadukas. Tutustu lisää www.br.nl

Jos haluamaasi BR:n tuotetta ei löydy meidän verkkokaupasta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Meidän kautta saatte tilattua kaikkia BR:n tuotteita!  

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi