BR Front Riser Etukohottaja

BRFrontRiserEtukohottaja_153929L_1.jpg
BRFrontRiserEtukohottaja_153929L_2.jpg
Uutuustuote
42,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 153929L
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
BR Front Riser Etukohottaja. Laadukas anatomisesti muotoiltu terapeuttisen pehmeästä geelistä valmistettu hyvin iskuja vaimentava satulan etukohottaja. Tutustu lisää...

BR Front Riser Etukohottaja. Laadukas anatomisesti muotoiltu terapeuttisen pehmeästä geelistä valmistettu hyvin iskuja vaimentava satulan etukohottaja. Etukohottaja on valmistettu todella pehmeästä ja notkeasta geelistä, geeli on myös ”tahmainen”, joten se pysyy hyvin paikallaan. Geelissä kennomaiset reiät, joten se ei hiosta hevosta. Sopii kaikkiin satulamalleihin ja voidaan tarvittaessa leikata sopivan kokoiseksi. Konepestävä 30°C:ssa. 


Väri: Musta ja KirkasEtukohottaja
Etukohottaja kohottaa satulaa etuosasta. Etukohottajageeli on anatomisesti muotoiltu, joten se on erinomainen apu, jos satula tarvitsee väliaikaisesti etuosan "lisätoppausta". Etuosan kohottajaa käytetään tarpeen mukaan myös silloin, kun satula liukuu liikaa (eteen/taakse/sivuille) ratsastuksen aikana. Geeliromaani pitää satulan hyvin paikoillaan.
About BR

BR (Bieman Riding) on hollantilainen ja laadukas hevosalan brändi jo vuodesta 1988, joka seuraa tiiviisti alan kehitystä parantaen jatkuvasti omia tuotteitaan ja valikoimaa yhdessä ammatti- ja testiratsastajien kanssa kuten esimerkiksi Jos Lansink. BR keskittyy laatuun, tuotekehittelyyn, tyyliin, trendeihin sekä turvallisuuteen, joka näkyy hyvin heidän tuotevalikoimissa. Laadukkaat tuotteet mahdollisimman edulliseen hintaan, on BR:n yksi päätavoitteista.

Hollanti on hyvin keskeinen hevosmaa, jossa on paljon alan harrastajia ja ammattilaisia. Uusi tekniikka ratsastajien ja hevosten varusteissa antaa ratsastajien mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Innovatiiviset uudet tuotteet ja ratkaisut on kehitetty ja valmistettu alan uusimmista teknisistä materiaaleista käyttäen moderneja valmistustapoja. BR:n valikoima on hyvin kattava ja laadukas. Tutustu lisää www.br.nl

Jos haluamaasi BR:n tuotetta ei löydy meidän verkkokaupastamme, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Meidän kautta saatte tilattua kaikkia BR:n tuotteita!

 

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi