BR Hevosen Painomitta

_829949_1.jpg
Uutuustuote
4,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 829949
Heti varastosta 3 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
BR Hevosen Painomitta. Hevosen painomitalla voit helposti ja kätevästi selvittää hevosen arvioidun painon sekä korkeuden. Mitta antaa hevosen painosta arvion, joka ei välttämättä ole täysin tarkka. Käyttämällä mittaa säännöllisesti voi helposti havaita painon vaihtelun sekä mahdollisen yli- tai alipainon. Lisäksi painomitan käyttö auttaa lääkkeiden tai esimerkiksi lisäravinteiden oikeiden annoskokojen määrittämisessä. Painomitan käyttö on helppoa sekä nopeaa. Mitta otetaan satulavyön kohdalta hevosen vatsan ympäri, jolloin nauhan merkinnöistä on katsottavissa hevosen arvioitu paino. Painomitta on valmistettu vinyylillä pinnoitetusta nylonista.  

BR Hevosen Painomitta. Hevosen painomitalla voit helposti ja kätevästi selvittää hevosen arvioidun painon sekä korkeuden. Mitta antaa hevosen painosta arvion, joka ei välttämättä ole täysin tarkka. Käyttämällä mittaa säännöllisesti voi helposti havaita painon vaihtelun sekä mahdollisen yli- tai alipainon. Lisäksi painomitan käyttö auttaa lääkkeiden tai esimerkiksi lisäravinteiden oikeiden annoskokojen määrittämisessä. Painomitan käyttö on helppoa sekä nopeaa. Mitta otetaan satulavyön kohdalta hevosen vatsan ympäri, jolloin nauhan merkinnöistä on katsottavissa hevosen arvioitu paino.  Painomitta on valmistettu vinyylillä pinnoitetusta nylonista. 

 

Max korkeus: 200 senttimetriä 
Max paino: 634 kg 

 

 

About BR

BR (Bieman Riding) on hollantilainen ja laadukas hevosalan brändi jo vuodesta 1988, joka seuraa tiiviisti alan kehitystä parantaen jatkuvasti omia tuotteitaan ja valikoimaa yhdessä ammatti- ja testiratsastajien kanssa kuten esimerkiksi Jos Lansink. BR keskittyy laatuun, tuotekehittelyyn, tyyliin, trendeihin sekä turvallisuuteen, joka näkyy hyvin heidän tuotevalikoimissa. Laadukkaat tuotteet mahdollisimman edulliseen hintaan, on BR:n yksi päätavoitteista.

Hollanti on hyvin keskeinen hevosmaa, jossa on paljon alan harrastajia ja ammattilaisia. Uusi tekniikka ratsastajien ja hevosten varusteissa antaa ratsastajien mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Innovatiiviset uudet tuotteet ja ratkaisut on kehitetty ja valmistettu alan uusimmista teknisistä materiaaleista käyttäen moderneja valmistustapoja. BR:n valikoima on hyvin kattava ja laadukas.

Tutustu lisää www.br.nl  

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi