BR Jalustinhihnat Leather Tobacco

_131001-N088L_1.jpg
47,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 131001-N088L
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
BR Jalustinhihnat Leather Tobacco. Laadukkaat, pehmeät ja notkeat nahkaiset jalustinhihnat. Jalustinhihnojen sisällä nylon–vahvike. joka tuo lisää kestävyyttä ja hihnat eivät myöskään veny käytössä. Solkialueella vahvat ja kestävät tikkaukset. Numeroidut reiät helpottavat hihnojen pituuden säätelyä. Kauniit, hieman kaarevat ruostumattomat terässoljet. 

BR Jalustinhihnat Leather Tobacco. Laadukkaat, pehmeät ja notkeat nahkaiset jalustinhihnat. Jalustinhihnojen sisällä nylon–vahvike. joka tuo lisää kestävyyttä ja hihnat eivät myöskään veny käytössä. Solkialueella vahvat ja kestävät tikkaukset. Numeroidut reiät helpottavat hihnojen pituuden säätelyä.  Kauniit, hieman kaarevat ruostumattomat terässoljet.


Väri: tobacco (ruskea)

Kokovaihtoehdot: 130cm, 145cm, hihnojen leveys noin 25mmAbout BR

BR (Bieman Riding) on hollantilainen ja laadukas hevosalan brändi jo vuodesta 1988, joka seuraa tiiviisti alan kehitystä parantaen jatkuvasti omia tuotteitaan ja valikoimaa yhdessä ammatti- ja testiratsastajien kanssa kuten esimerkiksi Jos Lansink. BR keskittyy laatuun, tuotekehittelyyn, tyyliin, trendeihin sekä turvallisuuteen, joka näkyy hyvin heidän tuotevalikoimissa. Laadukkaat tuotteet mahdollisimman edulliseen hintaan, on BR:n yksi päätavoitteista.

Hollanti on hyvin keskeinen hevosmaa, jossa on paljon alan harrastajia ja ammattilaisia. Uusi tekniikka ratsastajien ja hevosten varusteissa antaa ratsastajien mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Innovatiiviset uudet tuotteet ja ratkaisut on kehitetty ja valmistettu alan uusimmista teknisistä materiaaleista käyttäen moderneja valmistustapoja. BR:n valikoima on hyvin kattava ja laadukas.

Tutustu lisää www.br.nl  

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi