BR Jännesuojat Xcellence Marineblue

_292139-L144L_1.jpg
_292139-L144L_2.jpg
Uutuustuote
35,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 292139-L144L
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
BR Jännesuojat Xcellence Marineblue. Tyylikkäät ja kevyet anatomisesti muotoillut kestävästä PU –materiaalista valmistetut jännesuojat. Suojan takapuolella jänteen kohdalla synteettisestä materiaalista valmistettu vahvike, mikä tarjoaa optimaalisen suojan jänteille. Suojan sisäpinta pehmeää neopreenia, joka on helppo pitää puhtaana. Suojissa on pitävä ja joustava tarranauhakiinnitys. Helppohoitoiset ja helpot pitää puhtaana.  

BR Jännesuojat Xcellence Marineblue. Tyylikkäät ja kevyet anatomisesti  muotoillut kestävästä PU –materiaalista valmistetut jännesuojat. Suojan takapuolella jänteen kohdalla synteettisestä materiaalista valmistettu vahvike, mikä tarjoaa optimaalisen suojan jänteille. Suojan sisäpinta pehmeää neopreenia, joka on helppo pitää puhtaana.  Suojissa on pitävä ja joustava tarranauhakiinnitys. Helppohoitoiset ja helpot pitää puhtaana. 


Myydään pareittain.


Katso myös suojiin sopivia takajalansuojia!

Väri: Marineblue(tummansininen)

Koko Shetland: 1 tarrakiinnitys
Muut koot: 2 tarrakiinnitystäAbout BR

BR (Bieman Riding) on hollantilainen ja laadukas hevosalan brändi jo vuodesta 1988, joka seuraa tiiviisti alan kehitystä parantaen jatkuvasti omia tuotteitaan ja valikoimaa yhdessä ammatti- ja testiratsastajien kanssa kuten esimerkiksi Jos Lansink. BR keskittyy laatuun, tuotekehittelyyn, tyyliin, trendeihin sekä turvallisuuteen, joka näkyy hyvin heidän tuotevalikoimissa. Laadukkaat tuotteet mahdollisimman edulliseen hintaan, on BR:n yksi päätavoitteista.

Hollanti on hyvin keskeinen hevosmaa, jossa on paljon alan harrastajia ja ammattilaisia. Uusi tekniikka ratsastajien ja hevosten varusteissa antaa ratsastajien mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Innovatiiviset uudet tuotteet ja ratkaisut on kehitetty ja valmistettu alan uusimmista teknisistä materiaaleista käyttäen moderneja valmistustapoja. BR:n valikoima on hyvin kattava ja laadukas. Tutustu lisää www.br.nl   

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi