BR Koulusatulavyö Newbury Leather Black

_142010L_1.jpg
_142010L_2.jpg
_142010L_3.jpg
_142010L_4.jpg
148,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 142010L
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
BR Koulusatulavyö Newbury Leather Black. Pehmeästä sekä laadukkaasta nahasta valmistettu koulusatulavyö, joissa molemmissa päissä joustot. Vyön hyvä anatominen muotoilu antaa hevoselle hyvän liikkumavapauden. Geeli satulavyön sisäpinnassa hevosen herkimmillä alueilla pehmentää hevoseen kohdistuvaa satulavyön aiheuttamaa painetta, hikoilua ja puristusta sekä pitää vyön ja satulan hyvin paikoillaan ja oikeassa asennossa. Vyössä on D-rengas, johon voi halutessaan kiinnittää esimerkiksi apuohjia. Vyön molemmilla puolilla rollerisoljet. Kaikki soljet ovat ruostumatonta terästä. 

BR Koulusatulavyö Newbury Leather Black. Pehmeästä sekä laadukkaasta nahasta valmistettu koulusatulavyö, joissa molemmissa päissä joustot. Vyön hyvä anatominen muotoilu antaa hevoselle hyvän liikkumavapauden. Geeli satulavyön sisäpinnassa hevosen herkimmillä alueilla pehmentää hevoseen kohdistuvaa satulavyön aiheuttamaa painetta, hikoilua ja puristusta sekä pitää vyön ja satulan hyvin paikoillaan ja oikeassa asennossa.   Vyössä on D-rengas, johon voi halutessaan kiinnittää esimerkiksi apuohjia. Vyön molemmilla puolilla rollerisoljet. Kaikki soljet ovat ruostumatonta terästä.

Väri: musta/ ruostumattomat terässoljet


About BR

BR (Bieman Riding) on hollantilainen ja laadukas hevosalan brändi jo vuodesta 1988, joka seuraa tiiviisti alan kehitystä parantaen jatkuvasti omia tuotteitaan ja valikoimaa yhdessä ammatti- ja testiratsastajien kanssa kuten esimerkiksi Jos Lansink. BR keskittyy laatuun, tuotekehittelyyn, tyyliin, trendeihin sekä turvallisuuteen, joka näkyy hyvin heidän tuotevalikoimissa. Laadukkaat tuotteet mahdollisimman edulliseen hintaan, on BR:n yksi päätavoitteista.

Hollanti on hyvin keskeinen hevosmaa, jossa on paljon alan harrastajia ja ammattilaisia. Uusi tekniikka ratsastajien ja hevosten varusteissa antaa ratsastajien mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Innovatiiviset uudet tuotteet ja ratkaisut on kehitetty ja valmistettu alan uusimmista teknisistä materiaaleista käyttäen moderneja valmistustapoja. BR:n valikoima on hyvin kattava ja laadukas. Tutustu lisää www.br.nl

Jos haluamaasi BR:n tuotetta ei löydy meidän verkkokaupasta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Meidän kautta saatte tilattua kaikkia BR:n tuotteita! 

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi