BR Panssarivyö Eastbourne Black

_141009-B121L_1.jpg
_141009-B121L_2.jpg
_141009-B121L_3.jpg
Uutuustuote
159,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 141009-B121L
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
BR Panssarivyö Eastbourne Black. BR:n laadukas ja tyylikäs nahkainen panssarivyö. Panssarivyö suojaa hevosta iskuilta hevosen nostaessa hypyissä etujalkojaan. Vyön hevosta vasten oleva puoli on topattu pehmeäksi. Vyön molemmissa päissä joustot sekä rollerisoljet. Apuohjien kiinnitystä varten vyössä kaksi D-rengasta sekä yksi suurempi karabiinilukkosolki. Kaikki soljet ovat teräksen värisiä. 

BR Panssarivyö Eastbourne Black. BR:n laadukas ja tyylikäs nahkainen panssarivyö. Panssarivyö suojaa hevosta iskuilta hevosen nostaessa hypyissä etujalkojaan. Vyön hevosta vasten oleva puoli on topattu pehmeäksi. Vyön molemmissa päissä joustot sekä rollerisoljet. Apuohjien kiinnitystä varten vyössä kaksi  D-rengasta sekä yksi suurempi karabiinilukkosolki. Kaikki soljet ovat teräksen värisiä.


Pituusvaihtoehdot: 115cm, 125cm, 135cm, 145cm

Väri: musta, teräksen väriset soljet 

About BR

BR (Bieman Riding) on hollantilainen ja laadukas hevosalan brändi jo vuodesta 1988, joka seuraa tiiviisti alan kehitystä parantaen jatkuvasti omia tuotteitaan ja valikoimaa yhdessä ammatti- ja testiratsastajien kanssa kuten esimerkiksi Jos Lansink. BR keskittyy laatuun, tuotekehittelyyn, tyyliin, trendeihin sekä turvallisuuteen, joka näkyy hyvin heidän tuotevalikoimissa. Laadukkaat tuotteet mahdollisimman edulliseen hintaan, on BR:n yksi päätavoitteista.

Hollanti on hyvin keskeinen hevosmaa, jossa on paljon alan harrastajia ja ammattilaisia. Uusi tekniikka ratsastajien ja hevosten varusteissa antaa ratsastajien mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Innovatiiviset uudet tuotteet ja ratkaisut on kehitetty ja valmistettu alan uusimmista teknisistä materiaaleista käyttäen moderneja valmistustapoja. BR:n valikoima on hyvin kattava ja laadukas.

Tutustu lisää www.br.nl
 

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi