BR Soft Respira Air-Release Geeliromaani

BRSoftRespiraAir-ReleaseGeeliromaani_153936L_1.jpg
BRSoftRespiraAir-ReleaseGeeliromaani_153936L_2.jpg
Uutuustuote
65,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 153936L
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
BR Soft Respira Air-Release Geeliromaani. Laadukas anatomisesti muotoiltu ja patentoidulla tekniikalla valmistettu geeliromaani. Tutustu lisää... 

BR Soft Respira Air-Release Geeliromaani. Laadukas anatomisesti muotoiltu ja patentoidulla tekniikalla valmistettu geeliromaani. Innovatiivinen geelirakenne, joka on erityisen kevyt sekä ilmava. Romaani on kauttaaltaan samaa materiaalia, koostuen ontoista kohoumista ja sivuttaisista rei'istä. Kohoumat muodostavat tyynymäisen vaikutuksen ja ilma kiertyy puristettaessa erinomaisesti koko romaanin, tämä pitää hevosen selän kuivana. BR:n terapeuttisella geelillä on lisäksi liukuesteominaisuus ja se pysyy paikallaan hyvin. Romaani on täysin  myrkytön eikä se  tue bakteerien kasvua. Romaani sopii käytettäväksi suoraan hevosta vasten tai vaihtoehtoisesti satulan ja huovan välissä. Sopii kaikkiin koulu- ja estesatuloihin. Konepesu 30°C: ssa. One Size, yhdenkoon romaani.

Väri: Musta tai Kirkas

Geelin kokonaispituus keskeltä 56cm.

BR (Bieman Riding) on hollantilainen ja laadukas hevosalan brändi jo vuodesta 1988, joka seuraa tiiviisti alan kehitystä parantaen jatkuvasti omia tuotteitaan ja valikoimaa yhdessä ammatti- ja testiratsastajien kanssa kuten esimerkiksi Jos Lansink. BR keskittyy laatuun, tuotekehittelyyn, tyyliin, trendeihin sekä turvallisuuteen, joka näkyy hyvin heidän tuotevalikoimissa. Laadukkaat tuotteet mahdollisimman edulliseen hintaan, on BR:n yksi päätavoitteista.

Hollanti on hyvin keskeinen hevosmaa, jossa on paljon alan harrastajia ja ammattilaisia. Uusi tekniikka ratsastajien ja hevosten varusteissa antaa ratsastajien mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Innovatiiviset uudet tuotteet ja ratkaisut on kehitetty ja valmistettu alan uusimmista teknisistä materiaaleista käyttäen moderneja valmistustapoja. BR:n valikoima on hyvin kattava ja laadukas.

Tutustu lisää www.br.nl 

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi