BR Suojasetti Black

_292010-B001_1.jpg
_292010-B001_2.jpg
52,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 292010-09
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
BR Suojasetti Black. BR:n laadukkaat kestävästä PU –materiaalista valmistetut jännesuojat sekä takajalansuojat samassa paketissa. Suojat on vuorattu pehmeällä neopreenilla ja niissä on kaksi joustavaa ja pitävää tarranauhaa kiinnitystä varten. Helppohoitoiset ja helpot pitää puhtaana. 

BR Suojasetti Black.  BR:n laadukkaat kestävästä PU –materiaalista valmistetut jännesuojat sekä takajalansuojat samassa paketissa. Suojat on vuorattu pehmeällä neopreenilla ja niissä on kaksi joustavaa ja pitävää tarranauhaa kiinnitystä varten. Helppohoitoiset ja helpot pitää puhtaana.

Myydään neljän suojan setissä, setissä pari etujalan suojia ja pari takajansuojia.


Väri: Musta

Kokovaihtoehdot: Pony ja Full
About BR

BR (Bieman Riding) on hollantilainen ja laadukas hevosalan brändi jo vuodesta 1988, joka seuraa tiiviisti alan kehitystä parantaen jatkuvasti omia tuotteitaan ja valikoimaa yhdessä ammatti- ja testiratsastajien kanssa kuten esimerkiksi Jos Lansink. BR keskittyy laatuun, tuotekehittelyyn, tyyliin, trendeihin sekä turvallisuuteen, joka näkyy hyvin heidän tuotevalikoimissa. Laadukkaat tuotteet mahdollisimman edulliseen hintaan, on BR:n yksi päätavoitteista.

Hollanti on hyvin keskeinen hevosmaa, jossa on paljon alan harrastajia ja ammattilaisia. Uusi tekniikka ratsastajien ja hevosten varusteissa antaa ratsastajien mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Innovatiiviset uudet tuotteet ja ratkaisut on kehitetty ja valmistettu alan uusimmista teknisistä materiaaleista käyttäen moderneja valmistustapoja. BR:n valikoima on hyvin kattava ja laadukas. Tutustu lisää www.br.nl 

 

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi