BR Takajalansuojat Xcellence Englishblue

_296111-L175_1.jpg
Uutuustuote
25,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 296111-L175
Heti varastosta 1 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
BR Takajalansuojat Xcellence Englishblue. BR:n tyylikkäät ja laadukkaat polyuretaanista valmistetut takasuojat. 

BR Takajalansuojat Xcellence Englishblue. BR:n tyylikkäät ja laadukkaat polyuretaanista valmistetut takasuojat. Suojan takaosassa on lisävahvike, mikä takaa optimaalisen suojan iskuilta. Suojissa pehmeä helposti puhtaana pidettävä neopreenivuori. Suojien anatominen muotoilu yhdessä pitävän tuplatarrakiinnityksen kanssa takaavat miellyttävän istuvuuden.

 

Myydään pareittain.

 

Katso myös suojiin sopivia jännesuojia!

 

Väri: Englishblue (Vaaleansininen)

 

Koko: Pony

 

About BR

BR (Bieman Riding) on hollantilainen ja laadukas hevosalan brändi jo vuodesta 1988, joka seuraa tiiviisti alan kehitystä parantaen jatkuvasti omia tuotteitaan ja valikoimaa yhdessä ammatti- ja testiratsastajien kanssa kuten esimerkiksi Jos Lansink. BR keskittyy laatuun, tuotekehittelyyn, tyyliin, trendeihin sekä turvallisuuteen, joka näkyy hyvin heidän tuotevalikoimissa. Laadukkaat tuotteet mahdollisimman edulliseen hintaan, on BR:n yksi päätavoitteista.

Hollanti on hyvin keskeinen hevosmaa, jossa on paljon alan harrastajia ja ammattilaisia. Uusi tekniikka ratsastajien ja hevosten varusteissa antaa ratsastajien mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Innovatiiviset uudet tuotteet ja ratkaisut on kehitetty ja valmistettu alan uusimmista teknisistä materiaaleista käyttäen moderneja valmistustapoja. BR:n valikoima on hyvin kattava ja laadukas. Tutustu lisää www.br.nl  

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi