Canny Collar vedonestopanta koirille

CannyCollarvedonestopantakoirille_0CC001M_1.jpg
alk. 32,95 €
(sis. alv 24%)
 Valitse koko
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
Canny Collar vedonestopanta koirille. Mukava, lempeä, turvallinen & tehokas vedonestopanta. Helppo laittaa, yksinkertainen käyttää. Ei nouse ylös silmille.  Eläinlääkäreiden, kouluttajien ja pelastus organisaatioiden suosittelema.
Canny Collar vedonestopanta koirille. Mukava, lempeä, turvallinen & tehokas vedonestopanta. Helppo laittaa, yksinkertainen käyttää. Ei nouse ylös silmille. Eläinlääkäreiden, kouluttajien ja pelastus organisaatioiden suosittelema.

Canny Collar toimii yksinkertaisella paine ja vapautus menetelmällä. Koiran vetäessä, hellä paine kohdistuu koirasi kuonon varteen ja suuhun. Heti kun koira lopettaa vetämisen, paine katoaa, tarjoten positiivisen kannusteen ja palkinnon koiran hyvästä käytöksestä. Koira tajuaa nopeasti, että kävelemällä vierelläsi ja lopettamalla vetämisen, te voitte molemmat nauttia kävelystänne ilman että kummankaan tarvitsee kuristua tai huohottaa. Uniikin suunnittelun ansioista niskantakaista kiristystä ei ole ja panta ei pääse liikkumaan kohti silmiä tai rajoita suun liikkumista. Tämä  mahdollistaa normaalin syömisen, juomisen ja huohottamisen vapaasti. Canny Collarin avulla koira on helppo kouluttaa kävelemään normaalilla pannalla. 

Koko/ Esimerkkirotu/ Kaulanympärysmitta

Koko 1,  kingcharlesinspanieli,  23-28cm
Koko 2 , jackrussellin terrieri, 28-33cm
Koko 3,  beagle, springerspanieli, dobermanni, 33-38cm
Koko 4,  dalmatiankoira, dobermanni, bokseri,  38-43cm
Koko 5,  akita, bokseri, saksanpaimenkoira , 43-48cm
Koko 6,  akita, bullmastiffi, rottweiler,   48-53cm
Koko 7, tanskandoggi,  53-58cm


Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi