Cavallo Hermine aluspaita Active Wool Graphite

CavalloHerminealuspaitaActiveWoolGraphite_003167L_1.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 40 €
49,90 €
-44%
Ovh. 89,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 003167L
Hinta voimassa toistaiseksi
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Cavallo Herm- ine aluspaita Active Wool Graphite. Cavallon erittäin pehmeä ja joustava aluspaita teknisestä materiaalista, joka siirtää kosteuden nopeasti pois iholta pitäen sinut lämpimänä. Todella kevyt ja miellyttävän tuntuinen. Odor free= Epämiellytävät hajut eivät tartu paitaan. Etuosassa kaunis kuviointi sekä lyhyt vetoketju, joka helpottaa paidan pukemista. Paidassa on pystykaulus. Hihansuissa on sormenreiät. Sopii puettavaksi sellaisenaan tai esimerkiksi takin alle.

Cavallo Hermine aluspaita Active Wool Graphite. Cavallon erittäin pehmeä ja joustava aluspaita teknisestä materiaalista, joka siirtää kosteuden nopeasti pois iholta pitäen sinut lämpimänä. Todella kevyt ja miellyttävän tuntuinen. Odor free= Epämiellytävät hajut eivät tartu paitaan. Etuosassa kaunis kuviointi sekä lyhyt vetoketju, joka helpottaa paidan pukemista. Paidassa on pystykaulus. Hihansuissa on sormenreiät. Sopii puettavaksi sellaisenaan tai esimerkiksi takin alle.Limited Edition Cavallo -mallisto, saatavana vain tämä rajoitettu erä!


Väri: Grafiitin harmaa

Materiaali:  50% polyesteriä 50% puuvillaa

Normaalia naisten mitoitusta.CAVALLO - Made For You!

Cavallo (CA) aloitti Saksassa jo vuonna 1978 erittäin laadukkaiden ja räätälöityjen ratsastussaappaiden valmistuksen, josta tuli yksi maailman tunnetuimmista ja näkyvimmistä tuotemerkeistä ja brändeistä. Cavallo on kansallisten ja kansainvälisten huippuratsastajien keskuudessa erittäin arvostettu ja hyvämaineinen tuotemerkki, joka tunnetaan erityisesti sen korkeasta laadustaan ja huippuunsa suunnitelluista vaatteista ja varusteista sekä klassisen tyylikkäästä ja ajattomasta muodista.

Cavallolla on kansainvälisesti erittäin hyvä maine huippuratsastajien keskuudessa ja se on jo yli 30 vuoden ajan ollut Saksan Olympiakomitean virallinen toimija ja varustanut Saksan joukkueet.

Nahkasaappaiden lisäksi Cavallon laajaan tuotevalikoimaan kuuluu myös kaksi kertaa vuodessa vaihtuva trendikäs ja vain rajoitetun erän valmistettava Limited Edition -Spotswear vaatemallisto, joka on poikkeuksellisen laadukas ja käyttömukavuus on huippuluokkaa!

Cavallon perusmallistoon kuuluu paljon erilaisia ratsastushousuvaihtoehtoja sekä erittäin laaja nahkasaapasmallisto.
Ratsastussaappaat ja -housut voi tilata mittatilauksena hyvinkin yksilöllisesti.

Cavallo Collection - Vaativaan makuun!

www.cavallo.info

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi