Cavallo Kisapaita Emiga Marine Blue

CavalloKisapaitaEmigaMarineBlue_003041L_2.jpg
CavalloKisapaitaEmigaMarineBlue_003041L_3.jpg
CavalloKisapaitaEmigaMarineBlue_003041L_4.jpg
CavalloKisapaitaEmigaMarineBlue_003041L_5.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 12,10 €
62,90 €
-16%
Ovh. 75,00 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 003041L
Hinta voimassa toistaiseksi
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Cavallo Kisapaita Emiga Marine Blue. Hieno pikeepaitatyylinen tekninen kisapaita. Erittäin hengittävää ja joustavaa materiaalia: 94% nylonia ja 6% elastaania. Kuivuu nopeasti ja on helppo hoitoinen (siliää helposti). Ist- uu hyvin päälle, muotoiltu kauniisti leikkauksilla. Valkoiset brodeeraukset rinnassa ja hihassa. Valkoiset hihansuut, kaulus ja napitusrivi. Laadukas ja hieno, ajaton kisapaita!
Cavallo Kisapaita Emiga Marine Blue. Hieno pikeepaitatyylinen tekninen kisapaita. Erittäin hengittävää ja joustavaa materiaalia: 94% nylonia ja 6% elastaania. Kuivuu nopeasti ja on helppo hoitoinen (siliää helposti). Istuu hyvin päälle, muotoiltu kauniisti leikkauksilla. Valkoiset brodeeraukset rinnassa ja hihassa. Valkoiset hihansuut, kaulus ja napitusrivi. Laadukas ja hieno, ajaton kisapaita!Väri: Marine Blue - tummansininen valkoisella kauluksella.

Normaalia naisten mitoitusta.Cavallo on saksalainen tuotemerkki, joka on jo vuonna 1978 aloittanut ratsastusaappaiden valmistuksen. Pian perustamisen jälkeen Cavallosta tuli markkinajohtaja ratsastussaappaiden valmistajana ja on sitä vielä tänäänkin. Cavallo on hyvin arvostettu korkeasta laadusta ja huippuunsa suunnitelluista tuotteista.

Laajaan tuotevalikoimaan kuuluu kaksi kertaa vuodessa vaihtuva vaatemallisto, joka on poikkeuksellisen laadukas ja käyttömukavuus on huippuluokkaa. Cavallo on ehdottomasti maineensa arvoinen! www.cavallo.info
Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi