Cavallo Nahkavyö Fabrina Trufflegold 85cm

CavalloNahkavyoFabrinaTrufflegold85cm_003105-TRL_1.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 15,10 €
59,90 €
-20%
Ovh. 75,00 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 003105-TRL
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti varastosta 1 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Cavallo Nahkavyö Fa- brina Trufflegold 85cm.-  Cavallon laadukas ja erittäin kaunis nahkavyö. Vyössä on kaunis kultarustiikkipinta ja mattakullan väriset pienet koristeniitit sekä tyylik&a- uml;s solki Cavallo-logolla. Vyön leveys noin 29mm ja pituus 85cm.

Cavallo Nahkavyö Fabrina Trufflegold 85cm. Cavallon laadukas ja erittäin kaunis nahkavyö. Vyössä on kaunis kultarustiikkipinta ja mattakullan väriset pienet koristeniitit sekä tyylikäs solki Cavallo-logolla. Vyön leveys noin 29mm ja pituus 85cm.

Valmistettu Italiassa.

Limited Edition Cavallo -mallisto, saatavana vain tämä rajoitettu erä.

Väri: tummanruskea kulta


Cavallo (CA) aloitti Saksassa jo vuonna 1978 erittäin laadukkaiden ja räätälöityjen ratsastussaappaiden valmistuksen, josta tuli yksi maailman tunnetuimmista ja näkyvimmistä tuotemerkeistä ja brändeistä. Cavallo on kansallisten ja kansainvälisten huippuratsastajien keskuudessa erittäin arvostettu ja hyvämaineinen tuotemerkki, joka tunnetaan erityisesti sen korkeasta laadustaan ja huippuunsa suunnitelluista vaatteista ja varusteista sekä klassisen tyylikkäästä ja ajattomasta muodista.

Cavallolla on kansainvälisesti erittäin hyvä maine huippuratsastajien keskuudessa ja se on jo yli 30 vuoden ajan ollut Saksan Olympiakomitean virallinen toimija ja varustanut Saksan joukkueet.

Nahkasaappaiden lisäksi Cavallon laajaan tuotevalikoimaan kuuluu myös kaksi kertaa vuodessa vaihtuva trendikäs ja vain rajoitetun erän valmistettava Limited Edition -Spotswear vaatemallisto, joka on poikkeuksellisen laadukas ja käyttömukavuus on huippuluokkaa!

Cavallon perusmallistoon kuuluu paljon erilaisia ratsastushousuvaihtoehtoja sekä erittäin laaja nahkasaapasmallisto.
Ratsastussaappaat ja -housut voi tilata mittatilauksena hyvinkin yksilöllisesti.

Cavallo Collection - Vaativaan makuun!

www.cavallo.info

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi