Cavallo Pipo Helena Teateal

CavalloPipoHelenaTeateal_0031692_1.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
39,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 0031692
Heti varastosta 1 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Cavallo Pipo Helena Teateal. Cavallon todella kaunis pipo kimaltevilla strassikoristeilla ja tupsulla. Lämmin ja tyylikäs pipo kylmemmillekin keleille! Pipon sisällä n.7cm korkea miellyttävän tuntuinen fleecevuori. Joustava. Edessä Cavallon -logo sekä punainen koristekristalli

Cavallo Pipo Helena Teateal. Cavallon todella kaunis pipo kimaltevilla strassikoristeilla ja tupsulla. Lämmin ja tyylikäs pipo kylmemmillekin keleille! Pipon sisällä n.7cm korkea miellyttävän tuntuinen fleecevuori. Joustava. Edessä Cavallon -logo sekä punainen koristekristalli.

Yhden koon pipo.


Limited Edition Cavallo -mallisto, saatavana vain tämä rajoitettu erä.


Väri: sininen

Materiaali: 100% polyacryliaCAVALLO - Made For You!

Cavallo (CA) aloitti Saksassa jo vuonna 1978 erittäin laadukkaiden ja räätälöityjen ratsastussaappaiden valmistuksen, josta tuli yksi maailman tunnetuimmista ja näkyvimmistä tuotemerkeistä ja brändeistä. Cavallo on kansallisten ja kansainvälisten huippuratsastajien keskuudessa erittäin arvostettu ja hyvämaineinen tuotemerkki, joka tunnetaan erityisesti sen korkeasta laadustaan ja huippuunsa suunnitelluista vaatteista ja varusteista sekä klassisen tyylikkäästä ja ajattomasta muodista.

Cavallolla on kansainvälisesti erittäin hyvä maine huippuratsastajien keskuudessa ja se on jo yli 30 vuoden ajan ollut Saksan Olympiakomitean virallinen toimija ja varustanut Saksan joukkueet.

Nahkasaappaiden lisäksi Cavallon laajaan tuotevalikoimaan kuuluu myös kaksi kertaa vuodessa vaihtuva trendikäs ja vain rajoitetun erän valmistettava Limited Edition -Spotswear vaatemallisto, joka on poikkeuksellisen laadukas ja käyttömukavuus on huippuluokkaa!

Cavallon perusmallistoon kuuluu paljon erilaisia ratsastushousuvaihtoehtoja sekä erittäin laaja nahkasaapasmallisto.
Ratsastussaappaat ja -housut voi tilata mittatilauksena hyvinkin yksilöllisesti.

Cavallo Collection - Vaativaan makuun!

www.cavallo.info

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi