Cavallo Plastron Diamond White

CavalloPlastronDiamondWhite_003186_1.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
79,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 003186
Heti varastosta 1 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Cavallo Plastron Diamond White. Laadukas ja tyylikäs sekä hyvin elegantti plastron. Plastron on uskomattoman miellyttävän tuntuinen. Plastronissa on - hieno kiiltävä pinta, Cavallon -logokuviointi sekä tyylikkäät hopeiset koristestrassit. Plastron on erittäin kauniisti vekkirypytetty. Kiinnitys niskassa tarranauhalla. Huippuhieno!

Cavallo Plastron Diamond White. Laadukas ja tyylikäs sekä hyvin elegantti plastron. Plastron on uskomattoman miellyttävän tuntuinen. Plastronissa on hieno kiiltävä pinta, Cavallon -logokuviointi sekä tyylikkäät hopeiset koristestrassit. Plastron on erittäin kauniisti vekkirypytetty. Kiinnitys niskassa tarranauhalla. Huippuhieno!


Väri: kiiltävä valkoinen, hopeiset koristestrassit

Onesize, yhdenkoon solmioCavallo Collection

Cavallo aloitti Saksassa jo vuonna 1978 erittäin laadukkaiden ja räätälöityjen ratsastussaappaiden valmistuksen, josta tuli yksi maailman tunnetuimmista ja näkyvimmistä tuotemerkeistä ja brändeistä. Cavallo on kansallisten ja kansainvälisten huippuratsastajien keskuudessa erittäin arvostettu ja hyvämaineinen tuotemerkki, joka tunnetaan erityisesti sen korkeasta laadustaan ja huippuunsa suunnitelluista vaatteista ja varusteista sekä klassisen tyylikkäästä ja ajattomasta muodista.

Cavallolla on jo yli 30 vuoden ajan ollut Saksan Olympiakomitean virallinen toimija ja varustanut Saksan joukkueet.

Nahkasaappaiden lisäksi Cavallon laajaan tuotevalikoimaan kuuluu myös kaksi kertaa vuodessa vaihtuva trendikäs ja vain rajoitetun erän valmistettava Limited Edition -Spotswear vaatemallisto, joka on poikkeuksellisen laadukas ja käyttömukavuus on huippuluokkaa!

Ratsastussaappaat ja -housut voi tilata mittatilauksena hyvinkin yksilöllisesti.

Cavallo Collection - Vaativaan makuun!

www.cavallo.infoAsiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi