Cavallo Primaloft Toppatakki Fabienne Quicksilver

CavalloPrimaloftToppatakkiFabienneQuicksilver_003077L_2.jpg
CavalloPrimaloftToppatakkiFabienneQuicksilver_003077L_3.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 96,10 €
98,90 €
-50%
Ovh. 195,00 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 003077L
Hinta voimassa toistaiseksi
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
Cavallo Primaloft Toppatakki Fabienne Quicksilver. Cavallon erittäin laadukas ja lämmin PRIMALOFT tekninen toppatakki klassisen kauniissa helmiäisvärissä. Toppatakki on ihanan ohut, kevyt ja pehmeä. Primaloft -täyte pitää kehon lämpimänä, suojaa tuulelta ja on erittäin hengittävää ja vettähylkivää materiaalia. Edessä on kaksisuuntainen vetoketju napituksella ja kaksi vetoketjullista taskua sekä napillinen rintatasku. Korkea ja pehmeä fleecekaulus pitää kaulan ja niskan lämpimänä. Toppatakissa on kaunis vyötäröä myötäilevä leikkaus ja takin helma on takaa muotoiltu kauniisti alemmaksi. Takin rinnassa on helmeilevä Cavallo -logo ja hihassa Cavallo-merkki.

Cavallo Primaloft Toppatakki Fabienne Quicksilver. Cavallon erittäin laadukas ja lämmin PRIMALOFT tekninen toppatakki klassisen kauniissa helmiäisvärissä. Toppatakki on ihanan ohut, kevyt ja pehmeä. Primaloft -täyte pitää kehon lämpimänä, suojaa tuulelta ja on erittäin hengittävää ja vettähylkivää materiaalia. Edessä on kaksisuuntainen vetoketju napituksella ja kaksi vetoketjullista taskua sekä napillinen rintatasku. Korkea ja pehmeä fleecekaulus pitää kaulan ja niskan lämpimänä. Toppatakissa on kaunis vyötäröä myötäilevä leikkaus ja takin helma on takaa muotoiltu kauniisti alemmaksi. Takin rinnassa on helmeilevä Cavallo -logo, selässä kaunis brodeeraus ja hihassa Cavallo-merkki.

Väri: helmeilevä hopeanharmaa

Limited Edition Cavallo -mallisto, saatavana vain tämä rajoitettu erä.


Materiaali: 51% PA, 49% PES
Täyte: Primaloft

Normaalia naisten mitoitusta.


Cavallo (CA) aloitti Saksassa jo vuonna 1978 erittäin laadukkaiden ja räätälöityjen ratsastussaappaiden valmistuksen, josta tuli yksi maailman tunnetuimmista ja näkyvimmistä tuotemerkeistä ja brändeistä. Cavallo on kansallisten ja kansainvälisten huippuratsastajien keskuudessa erittäin arvostettu ja hyvämaineinen tuotemerkki, joka tunnetaan erityisesti sen korkeasta laadustaan ja huippuunsa suunnitelluista vaatteista ja varusteista sekä klassisen tyylikkäästä ja ajattomasta muodista.

Cavallolla on kansainvälisesti erittäin hyvä maine huippuratsastajien keskuudessa ja se on jo yli 30 vuoden ajan ollut Saksan Olympiakomitean virallinen toimija ja varustanut Saksan joukkueet.

Nahkasaappaiden lisäksi Cavallon laajaan tuotevalikoimaan kuuluu myös kaksi kertaa vuodessa vaihtuva trendikäs ja vain rajoitetun erän valmistettava Limited Edition -Spotswear vaatemallisto, joka on poikkeuksellisen laadukas ja käyttömukavuus on huippuluokkaa!

Cavallon perusmallistoon kuuluu paljon erilaisia ratsastushousuvaihtoehtoja sekä erittäin laaja nahkasaapasmallisto.
Ratsastussaappaat ja -housut voi tilata mittatilauksena hyvinkin yksilöllisesti.

Cavallo Collection - Vaativaan makuun!

www.cavallo.info

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi