Cavallo saapassukka tummansininen-fuchsia

Cavallosaapassukkatummansininen-fuchsia_001021L_1.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 2,23 €
12,66 €
-15%
Ovh. 14,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 001021L
Hinta voimassa 31.1.2019 asti.
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Cavallo saapassukka tummansininen-fuchsia. Cavallon kaunis ja laadukas saapassukka. Sukan varsi ja jalkaterän alue on ohutta ja joustavaa materiaalia, varren yläosassa resori. Sukassa on erittäin mukava, pehmustettu ja paremmin kulutusta kestävä kantapään ja nilkan alue. Varressa hieno Cavallon-logo! Valmistettu Saksassa.

Cavallo saapassukka tummansininen-fuchsia. Cavallon kaunis ja laadukas saapassukka. Sukan varsi ja jalkaterän alue on ohutta ja joustavaa materiaalia, varren yläosassa resori. Sukassa on erittäin mukava, pehmustettu ja paremmin kulutusta kestävä kantapään ja nilkan alue. Varressa hieno Cavallon-logo! Valmistettu Saksassa.Limited Edition Cavallo -mallisto, saatavana vain tämä rajoitettu erä.


Väri: tummansininen-fuchsian väriset yksityiskohdat

Materiaali:  65% puuvillaa, 32% polyamidia, 3% elastaaniaCAVALLO - Made For You!

Cavallo (CA) aloitti Saksassa jo vuonna 1978 erittäin laadukkaiden ja räätälöityjen ratsastussaappaiden valmistuksen, josta tuli yksi maailman tunnetuimmista ja näkyvimmistä tuotemerkeistä ja brändeistä. Cavallo on kansallisten ja kansainvälisten huippuratsastajien keskuudessa erittäin arvostettu ja hyvämaineinen tuotemerkki, joka tunnetaan erityisesti sen korkeasta laadustaan ja huippuunsa suunnitelluista vaatteista ja varusteista sekä klassisen tyylikkäästä ja ajattomasta muodista.

Cavallolla on kansainvälisesti erittäin hyvä maine huippuratsastajien keskuudessa ja se on jo yli 30 vuoden ajan ollut Saksan Olympiakomitean virallinen toimija ja varustanut Saksan joukkueet.

Nahkasaappaiden lisäksi Cavallon laajaan tuotevalikoimaan kuuluu myös kaksi kertaa vuodessa vaihtuva trendikäs ja vain rajoitetun erän valmistettava Limited Edition -Spotswear vaatemallisto, joka on poikkeuksellisen laadukas ja käyttömukavuus on huippuluokkaa!

Cavallon perusmallistoon kuuluu paljon erilaisia ratsastushousuvaihtoehtoja sekä erittäin laaja nahkasaapasmallisto.
Ratsastussaappaat ja -housut voi tilata mittatilauksena hyvinkin yksilöllisesti.

Cavallo Collection - Vaativaan makuun!

www.cavallo.info

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi