Cavallo tuubihuivi Heaven Loop

CavallotuubihuiviHeavenLoop_003174_1.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 15 €
19,90 €
-43%
Ovh. 34,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 003174
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti varastosta 1 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Cavallo tuubihuivi Heaven Loop. Cavallon todella lämmin ja miellyttävän pehmoinen tuubihuivi. Värinä kaunis meleerattu antrasiitinharmaa. Korkeus noin 30cm. Ylä- ja alareunassa joustava resori. Erittäin käytännöllinen! Huivin yläreunassa brodeerattu Cavallon logo.

Cavallo tuubihuivi Heaven Loop. Cavallon todella lämmin ja miellyttävän pehmoinen tuubihuivi. Värinä kaunis meleerattu antrasiitinharmaa. Korkeus noin 30cm. Ylä- ja alareunassa joustava resori. Erittäin käytännöllinen! Huivin yläreunassa brodeerattu Cavallon logo.Limited Edition Cavallo -mallisto, saatavana vain tämä rajoitettu erä.


Väri: meleerattu antrasiitinharmaa

Materiaali: 100% polyesteriä


CAVALLO - Made For You!

Cavallo (CA) aloitti Saksassa jo vuonna 1978 erittäin laadukkaiden ja räätälöityjen ratsastussaappaiden valmistuksen, josta tuli yksi maailman tunnetuimmista ja näkyvimmistä tuotemerkeistä ja brändeistä. Cavallo on kansallisten ja kansainvälisten huippuratsastajien keskuudessa erittäin arvostettu ja hyvämaineinen tuotemerkki, joka tunnetaan erityisesti sen korkeasta laadustaan ja huippuunsa suunnitelluista vaatteista ja varusteista sekä klassisen tyylikkäästä ja ajattomasta muodista.

Cavallolla on kansainvälisesti erittäin hyvä maine huippuratsastajien keskuudessa ja se on jo yli 30 vuoden ajan ollut Saksan Olympiakomitean virallinen toimija ja varustanut Saksan joukkueet.

Nahkasaappaiden lisäksi Cavallon laajaan tuotevalikoimaan kuuluu myös kaksi kertaa vuodessa vaihtuva trendikäs ja vain rajoitetun erän valmistettava Limited Edition -Spotswear vaatemallisto, joka on poikkeuksellisen laadukas ja käyttömukavuus on huippuluokkaa!

Cavallon perusmallistoon kuuluu paljon erilaisia ratsastushousuvaihtoehtoja sekä erittäin laaja nahkasaapasmallisto.
Ratsastussaappaat ja -housut voi tilata mittatilauksena hyvinkin yksilöllisesti.

Cavallo Collection - Vaativaan makuun!

www.cavallo.info

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi