Cavallo Untuvaliivi Fee Burgundy

CavalloUntuvaliiviFeeBurgundy_003072L_1.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 55,50 €
129,50 €
-30%
Ovh. 185,00 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 003072L
Hinta voimassa toistaiseksi
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Cavallo Untuvaliivi Fee Burgundy. Cavallon erittäin laadukas ja lämmin untuvaliivi klassisen kauniissa helmiäisvärissä. Untuv- aliivi on kevyt ja ihanan pehmeä, ja pitää kehon lämpimänä ja suojaa tuulelta. Edessä on kaksisuuntainen vetoketju napituksella ja kaksi vetoketjullista taskua sekä iso vetoketjullinen povitrasku. Korkea ja pehmeä karvakaulus pitää niskan ja kaulan lämpimänä, kauluksessa on kuminauhakiristys. Untuvaliivi on erittäin hengittävä ja lämmin! Liivin pintakangas on vettähylkivä ja tuulenpitävä. Toppaliivi on kaunis vyötäröä myötäilevä leikkaus ja takin rinnassa on helmeilevä Cavallo -logo.

Cavallo Untuvaliivi Fee Burgundy. Cavallon erittäin laadukas ja lämmin untuvaliivi klassisen kauniissa helmiäisvärissä. Untuvaliivi on kevyt ja ihanan pehmeä, ja pitää kehon lämpimänä ja suojaa tuulelta. Edessä on kaksisuuntainen vetoketju napituksella ja kaksi vetoketjullista taskua sekä iso vetoketjullinen povitrasku. Korkea ja pehmeä karvakaulus pitää niskan ja kaulan lämpimänä, kauluksessa on kuminauhakiristys. Untuvaliivi on erittäin hengittävä ja lämmin! Liivin pintakangas on vettähylkivä ja tuulenpitävä. Toppaliivi on kaunis vyötäröä myötäilevä leikkaus ja takin rinnassa on helmeilevä Cavallo -logo.

Väri: helmeilevä burgundyn punainen

Limited Edition Cavallo -mallisto, saatavana vain tämä rajoitettu erä.


Materiaali: 51% PA, 49% PES
Täyte: 100% untuva

Normaalia naisten mitoitusta.


Cavallo (CA) aloitti Saksassa jo vuonna 1978 erittäin laadukkaiden ja räätälöityjen ratsastussaappaiden valmistuksen, josta tuli yksi maailman tunnetuimmista ja näkyvimmistä tuotemerkeistä ja brändeistä. Cavallo on kansallisten ja kansainvälisten huippuratsastajien keskuudessa erittäin arvostettu ja hyvämaineinen tuotemerkki, joka tunnetaan erityisesti sen korkeasta laadustaan ja huippuunsa suunnitelluista vaatteista ja varusteista sekä klassisen tyylikkäästä ja ajattomasta muodista.

Cavallolla on kansainvälisesti erittäin hyvä maine huippuratsastajien keskuudessa ja se on jo yli 30 vuoden ajan ollut Saksan Olympiakomitean virallinen toimija ja varustanut Saksan joukkueet.

Nahkasaappaiden lisäksi Cavallon laajaan tuotevalikoimaan kuuluu myös kaksi kertaa vuodessa vaihtuva trendikäs ja vain rajoitetun erän valmistettava Limited Edition -Spotswear vaatemallisto, joka on poikkeuksellisen laadukas ja käyttömukavuus on huippuluokkaa!

Cavallon perusmallistoon kuuluu paljon erilaisia ratsastushousuvaihtoehtoja sekä erittäin laaja nahkasaapasmallisto.
Ratsastussaappaat ja -housut voi tilata mittatilauksena hyvinkin yksilöllisesti.

Cavallo Collection - Vaativaan makuun!

www.cavallo.info

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi