Cavallo Waterproof -takki Gabriella Blue Night

CavalloWaterproof-takkiGabriellaBlueNight_003108L_1.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 18,99 €
170,91 €
-10%
Ovh. 189,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 003108L
Hinta voimassa 26.11.2017 asti.
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Cavallo Waterproof -takki Gabriella Blue Night. Cavallon erittäin laadukas, kestävä ja lämmin tekninen sadetakki klassisen kauniissa värissä. Hengittäv&aum- l; ja veden- ja tuulenpitävä takki pitää kehon lämpimänä. Edessä on kaksisuuntainen vedenpitävä vetoketju ja kaksi vedenpitävää vetoketjullista taskua sekä kaunis vartaloa myötäilevä leikkaus. Hihassa Cavallo -logo ja rinnassa kaunis brodeeraus. Erinomainen käyttötakki, suosittelemme!

Cavallo Waterproof -takki Gabriella Blue Night. Cavallon erittäin laadukas, kestävä ja lämmin tekninen sadetakki klassisen kauniissa värissä. Hengittävä ja veden- ja tuulenpitävä takki pitää kehon lämpimänä. Edessä on kaksisuuntainen vedenpitävä vetoketju ja kaksi vedenpitävää vetoketjullista taskua sekä kaunis vartaloa myötäilevä leikkaus. Hihassa Cavallo -logo ja rinnassa kaunis brodeeraus. Erinomainen käyttötakki, suosittelemme!

Limited Edition mallisto, saatavana vain rajoitettu erä!

Väri: tummansininen

Normaalia naisten mitoitusta.CAVALLO - Made For You!

Cavallo (CA) aloitti Saksassa jo vuonna 1978 erittäin laadukkaiden ja räätälöityjen ratsastussaappaiden valmistuksen, josta tuli yksi maailman tunnetuimmista ja näkyvimmistä tuotemerkeistä ja brändeistä. Cavallo on kansallisten ja kansainvälisten huippuratsastajien keskuudessa erittäin arvostettu ja hyvämaineinen tuotemerkki, joka tunnetaan erityisesti sen korkeasta laadustaan ja huippuunsa suunnitelluista vaatteista ja varusteista sekä klassisen tyylikkäästä ja ajattomasta muodista.

Cavallolla on kansainvälisesti erittäin hyvä maine huippuratsastajien keskuudessa ja se on jo yli 30 vuoden ajan ollut Saksan Olympiakomitean virallinen toimija ja varustanut Saksan joukkueet.

Nahkasaappaiden lisäksi Cavallon laajaan tuotevalikoimaan kuuluu myös kaksi kertaa vuodessa vaihtuva trendikäs ja vain rajoitetun erän valmistettava Limited Edition -Spotswear vaatemallisto, joka on poikkeuksellisen laadukas ja käyttömukavuus on huippuluokkaa!

Cavallon perusmallistoon kuuluu paljon erilaisia ratsastushousuvaihtoehtoja sekä erittäin laaja nahkasaapasmallisto. Ratsastussaappaat ja -housut voi tilata mittatilauksena hyvinkin yksilöllisesti.

Cavallo Collection - Vaativaan makuun!

www.cavallo.info

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi