Covalliero Ancelle Softshell Ratsastushousut Grip Black

CovallieroAncelleSoftshellRatsastushousutGripBlack_320748L_1.jpg
CovallieroAncelleSoftshellRatsastushousutGripBlack_320748L_2.jpg
CovallieroAncelleSoftshellRatsastushousutGripBlack_320748L_3.jpg
CovallieroAncelleSoftshellRatsastushousutGripBlack_320748L_4.jpg
CovallieroAncelleSoftshellRatsastushousutGripBlack_320748L_5.jpg
CovallieroAncelleSoftshellRatsastushousutGripBlack_320748L_6.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 44 €
75,90 €
-37%
Ovh. 119,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 320748L
Hinta voimassa toistaiseksi
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Covalliero Ancelle Softshell Ratsastushousut Full -Grip Black. Covallieron naisten fleecevuorelliset ja kokogrip -paikkaiset softshell -ratsastushousut, jotka ovat mukavan lämpimät ja hengittävät sekä sateen- ja tuulenpitävät. Korkealaatuinen  ja 4-suuntaan joustava Softshell -kangas sekä hyvät leikkaukset tekevät housuista erityisen hyvin istuvat ja mukavat - kuin leggarit! Housuissa on laadukkaat ja pitävät pistemäiset silikonipaikat kokopaikan alueella. Housua koristaa koristetikkaukset, värilliset yksityiskohdat, vetoketjulliset etutaskut ja Covalliero-brodeeraus edessä. Housun lahkeissa on pehmeät lycraresorit, sukkalahkeet. Tyylikkäät ja lämpöiset talvi-/väliaika -ratsastushousut. Normaalia naisten mitoitusta.

Covalliero Ancelle Softshell Ratsastushousut Full -Grip Black. Covallieron naisten fleecevuorelliset ja kokogrip -paikkaiset softshell -ratsastushousut, jotka ovat mukavan lämpimät ja hengittävät sekä sateen- ja tuulenpitävät. Korkealaatuinen  ja 4-suuntaan joustava Softshell -kangas sekä hyvät leikkaukset tekevät housuista erityisen hyvin istuvat ja mukavat - kuin leggarit! Housuissa on laadukkaat ja pitävät pistemäiset silikonipaikat kokopaikan alueella. Housua koristaa koristetikkaukset, värilliset yksityiskohdat, vetoketjulliset etutaskut ja Covalliero-brodeeraus edessä. Housun lahkeissa on pehmeät lycraresorit, sukkalahkeet. Tyylikkäät ja lämpöiset talvi-/väliaika -ratsastushousut. Normaalia naisten mitoitusta.Väri: musta, fuksian värisiä yksityiskohtia
Katso myös housujen väriin sopivia takkeja ja muita vaatteita ja varusteita.


Helppo pitää puhtaana ja housut voidaan pestä koneessa 30 asteessa.

Ulkopinta: 84 % polyamidi ja 16 % polyuretaani
Sisäpinta: 93 % polyester ja 7 % polyuretaani
Silkonipaikat: 100 % silikoni
Sukkapuntit: 100% polyesterCovalliero Collection - Saksalaista laatua!

Covalliero (CV) -tuotteissa on saksalaiseen tyyliin hinta-laatusuhde todellakin kohdillaan. Covalliero-tuotteiden takana on saksalainen jo vuosikymmeniä toiminut perheyritys, joka tarkoittaa asiakassuhteisiin ehdotonta luotettavuutta sekä pitkäaikaista ja aitoa kumppanuutta. Covalliero tarjoaa jatkuvasti uusia ja kehittyviä vaatteita ja varusteita hevosurheilun harrrastajille sekä hevosalan ammattilaisille.

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi