Covalliero Tilda Softshell Ratsastushousut Full -Grip Blue Nights

_3210783L_1.jpg
_3210783L_2.jpg
_3210783L_3.jpg
Uutuustuote
119,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 3210783L
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Covalliero Tilda Softshell Ratsastushousut Full -Grip Blue Nights. Covallieron naisten fleecevuorelliset ja kokogrip -paikkaiset softshell -ratsastushousut, jotka ovat mukavan lämpimät ja hengittävät sekä sateen- ja tuulenpitävät. Korkealaatuinen ja 4-suuntaan joustava Softshell -kangas sekä hyvät leikkaukset tekevät housuista erityisen hyvin istuvat ja mukavat. Housuissa on laadukkaat ja pitävät pistemäiset silikonipaikat kokopaikan alueella. Tyylikkään yksityiskohdan housuihin tekee oikeassa reidessä sijaitseva kännykkätasku sekä samansävyinen takatasku. Housun lahkeissa on pehmeät lycraresorit, sukkalahkeet. Tyylikkäät ja lämpöiset talvi-/väliaika -ratsastushousut. Normaalia naisten mitoitusta.  

Covalliero Tilda Softshell Ratsastushousut Full -Grip Blue Nights. Covallieron naisten fleecevuorelliset ja kokogrip -paikkaiset softshell -ratsastushousut, jotka ovat mukavan lämpimät ja hengittävät sekä sateen- ja tuulenpitävät. Korkealaatuinen  ja 4-suuntaan joustava Softshell -kangas sekä hyvät leikkaukset tekevät housuista erityisen hyvin istuvat ja mukavat. Housuissa on laadukkaat ja pitävät pistemäiset silikonipaikat kokopaikan alueella.  Tyylikkään yksityiskohdan housuihin tekee oikeassa reidessä sijaitseva kännykkätasku sekä samansävyinen takatasku.  Housun lahkeissa on pehmeät lycraresorit, sukkalahkeet. Tyylikkäät ja lämpöiset talvi-/väliaika -ratsastushousut. Normaalia naisten mitoitusta. 

Väri: tummansininen, ruusukultaisen sävyiset yksityiskohdat

Helppo pitää puhtaana ja housut voidaan pestä koneessa 30 asteessa.Ulkopinta: 88 % polyamidia ja 12 % elastaania
Sisäpinta: 100% polyesteriä
Silkonipaikat: 100 % silikonia
Sukkapuntit: 100% polyesteriäCovalliero Collection - Saksalaista laatua!

Covalliero (CV) -tuotteissa on saksalaiseen tyyliin hinta-laatusuhde todellakin kohdillaan. Covalliero-tuotteiden takana on saksalainen jo vuosikymmeniä toiminut perheyritys, joka tarkoittaa asiakassuhteisiin ehdotonta luotettavuutta sekä pitkäaikaista ja aitoa kumppanuutta. Covalliero tarjoaa jatkuvasti uusia ja kehittyviä vaatteita ja varusteita hevosurheilun harrrastajille sekä hevosalan ammattilaisille. 

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi