Derma3 Kesävoide Summer Deo Cream 750ml

Derma3KesavoideSummerDeoCream750ml_003-750V_2.jpg
34,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 003-750V
Heti varastosta 10 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Derma3 Kesävoide Summer Deo Cream 750ml.  on hevosille ja koirille tarkoitettu voide. Derma3 voide tuo karvapeitteeseen ja jouhiin kiiltoa, kestävyyttä sekä peittää tehokkaasti hajun. Puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetun voiteen poikkeuksellisen pitkäkestoinen vaikutus kestää yli 12 tuntia. Sopii kaikille eläimille.

Derma3 Kesävoide Summer Deo Cream 750ml.  on hevosille ja koirille tarkoitettu voide. Derma3 voide tuo karvapeitteeseen ja jouhiin kiiltoa, kestävyyttä sekä peittää tehokkaasti hajun. Puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetun voiteen poikkeuksellisen pitkäkestoinen vaikutus kestää yli 12 tuntia. Sopii kaikille eläimille.

Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät Derma-tuoteperheen muista tuotteista.

Käyttöohje:
Sivele Derma3-voidetta karvapeitteeseen kiillottaen ja hajun poistoon kevyesti ”vastakarvaan” hieroen. Voit käyttää voiteen levittämiseen esimerkiksi sientä. Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoille. Hoitokäsittelyn päivittäinen toisto lisää sen tehoa ja vaikutusaikaa. Ravistele ennen käyttöä.


Vaikuttavat aineet:
Aqua, Glycerin, Argania, Rosmarinus, Ricinus, Neem, pikiöljy, Citronella, Eucalyptus, Emulgointiaine, Selluloosa & Xantaani kumi

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita.


Solheds Derma -tuoteperhe
Kaikki Derma-tuotteet on valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista luonnon raaka-aineista. Tuotekehitys on suoritettu lääkkeiden tuotekehitysmallia mukaillen ja tuotteiden vaikuttavat aineet on tehon ja pitoisuuksien suhteen testattu asianmukaisesti.

Kaikki tuotteet sisältävät eteerisiä öljyjä, joista osa on niin sanottuja fytobiootteja eli luonnon omia kasviperäisiä antibiootteja. Näitä luonnon omia "lääkeaineita" on lisätty tuotteisiin riittävästi, jotta terveysvaikutus olisi saavutettavissa. Lisäksi on tuotteiden formulointiin, eli vaikuttavien raaka-aineiden yhdistämisessä valmiiksi tuotteeksi, käytetty erityistä huolellisuutta, jotta lopputuote tukisi parhaalla mahdollisella ja luonnonmukaisella tavalla käyttötarkoitusta.


Hyönteisten karkottaminen

Hyönteisiä voidaan torjua monella tavalla. Tyypillisiä keinoja on mekaaninen estäminen, kuten kärpäspaperi ja esim. hevosilla loimi. Hyönteisiä pyritään myös harhauttamaan esim. makean tai lämmön avulla, jolloin ne jättäisivät eläimet rauhaan. Markkinoilla on myös hyviä kemiallisia ja luonnonmukaisia hyönteisiä karkottavia aineita. Kemialliset synteettiset aineet voivat olla hermomyrkkyjä, joissa vaikutus perustuu hyönteisten herkkyyteen ko. aineelle verrattuna nisäkkäisiin esim. permetriini tai karkotteen omaisesti toimivia kuten ikaridiini. Synteettisten kemiallisten karkotteiden siedettävyys vaihtelee eli minkä verran ne ovat haitallisia tai ihoa ärsyttäviä. Suihkutettavia valmisteita on turvallisempi käyttää ulkona ja näin vähentää sekä omaa, että eläinten altistusta aineelle. Koirat ja kissat nuolevat itseään, joka aiheuttaa lisähaasteen hyönteisten turvalliselle karkottamiselle. Synteettiset kemialliset karkoteaineet turkilla kulkeutuvat nuolemisen myötä helposti elimistöön, jonka johdosta on aina tarkistettava soveltuuko tuote lemmikeille. Noudata tarkkaan valmistajan antamia ohjeita käytön suhteen.

Hyönteiskarkotteina on myös paikallisvaleluliuoksia, jotka soveltuvat etenkin lemmikeille hyvin. Allergisille hevosille näissä ongelmaksi usein muodostuu tarvittavan annoksen määrä. Toisin kuin lemmikit on hevosen hyönteisten karkotetarve suurempi, koska hevoset saattavat olla hyönteisille altistettuna 24/7. Korkea annos saattaa aiheuttaa ihoärsytystä.

Luonnonaineiden käytölle hyönteiskarkotteina on pitkä historia. Luonnonaineet ovat hyvin siedettyjä. Tosin huomioitava on, että eläimet voivat olla myös luonnon aineille allergisia. Hyönteisiä karkottavia luonnon aineita on muun muassa: laventeli-, sitronella-, piki-, neem-, eukalyptus-, neilikka-, setri-, piparmittu-, kaneli-, kissanminttu-, tea tree-, timjami-, sitruunaruoho-, sitruuna-, appelsiini-, basilika-, ja mäntyöljy sekä lukuisia muita. Näiden haisevien öljyjen avulla saadaan hyönteisiä harhautettua, jolloin ne eivät aisti eläintä eli eläin piilotetaan hajun avulla hyönteisiltä. Luonnonöljyjen ongelmana on niiden nopea haihtuminen eli hajun kesto on usein hyvin lyhyt max. 60 minuuttia, etenkin jos ne ovat sekoitettuna etanolin kanssa, joka edesauttaa entisestään haihtumista. Hyvä luonnonmukainen karkote on pitkäkestoinen haju"cocktail", jonka hajun alle pääsee eläin hyönteisiltä turvaan.

Mikään karkote ei ole 100% eli karkotteiden avulla saadaan hyönteisaltistusta vähennettyä, mutta ei hävitettyä. Lukuisat luontaistuotteet (voiteet, suihkeet, shampoot) ovat hyönteisiä karkottavia, mutta niiden vaikutusaika ja teho vaihtelee. Nyrkkisääntö itse kokatuille karkotteille on, että omistajan on myös itse pystyttävä näitä käyttämään. Eli mitään mitä et laittaisi omalle iholle/hiuksiin, ei myöskään tule laittaa eläimen iholle, karvoihin.

Käytä hyönteiskarkotteita aina turkkiin ja karvoihin, ei iholle. Näin säästät ihoa ylimääräiseltä ihoärsytykseltä.

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi