Derma8 Korvahuuhde Ear Cleaner 100ml

Derma8Korvahuuhde100ml_008-100_2.jpg
12,95 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 008-100
Heti varastosta 4 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Derma8 Korvahuuhde Ear Cleaner 100ml. Derma8 on tutkitusti tehokas fysiologinen liuos koirien korvien puhdistukseen ja hoitoon. Tuotteen luonnonaineet hoitavat ulkokorvan ihoa ja auttavat estämään ihovaurion syntymistä sekä lieventävät kutinaa. Soveltuu säännölliseen ja tilapäiseen käyttöön sekä lääkehoidon tueksi.

Derma8 Korvahuuhde Ear Cleaner 100ml. Derma8 on tutkitusti tehokas fysiologinen liuos koirien korvien puhdistukseen ja hoitoon. Tuotteen luonnonaineet hoitavat ulkokorvan ihoa ja auttavat estämään ihovaurion syntymistä sekä lieventävät kutinaa. Soveltuu säännölliseen ja tilapäiseen käyttöön sekä lääkehoidon tueksi.Käyttöohje:

Laita pullon nokkakorkki korvakäytävän suun yläpuolelle. Täytä korvakäytävä huuhteella (n. 1-2ml), hiero kevyesti, anna koiran ravistella päätään, pyyhki pumpulilla. Käytettynä yhdessä lääkehoidon kanssa, pidä vähintään puolen tunnin tauko ennen lääkkeen lisäämistä korvaan. Ravistele ennen käyttöä.


Ainesosat: Vesi, rosmariini, laventeli, timjami, natriumkloridi, kasviperäiset glyseriini & propyleeniglykoli, Polyglyceryl-3 Caprate/Caprylate/Succinate & Cocamidopropyl Betaine, magnolia


pH ~ 7

Säilytys: +10 - 25°C
Käyttöohjeet korvien puhdistukseen Derma8 korvahuuhteella

Aseta Derma8 korvahuuhteen pullon suu korvakäytävän yläpuolelle. Purista pullosta 1-2ml kunnes korvakäytävä on täynnä. Hellävaraisesti hiero korvalehteä, jotta hoitoaine pääsee vaikuttamaan. Anna koiran ravistella päätään. Pyyhki pumpulilla hellävaroin ylimäärinen liuos ja siisti korvalehti sisäpuolelta varovasti. Korvahuuhteen  luonnonaineet puhdistavat, suojaavat ja hoitavat ihoa sekä vähentävät kutinaa ja vahvistavat korvan ihon suojamekanismia. Käytettäessä lääkehoidon tukena muista pitää vähintään puolen tunnin tauko ennen kuin laitat korvalääkettä korvahuuhteen jälkeen.Tietoa koirien korvien puhdistamisesta

Koirien korvat on hyvä tarkistaa säännöllisesti sekä puhdistaa tarpeen mukaan. Terveitä ja puhtaita korvia ei tarvitse hoitaa. Koirat alkavat usein oireilemaan päätään ravistamalla, korvia rapsuttamalla, kun korvissa on ongelmia. Korvien kosteus muodostaa riskitekijän korvatulehduksille, samoin on myös luppakorvaiset koirat alttiimpia korvatulehduksille. Korvan ”ilmastointia” on hyvä parantaa leikkaamalla runsas korvalehdensisäpuolen karvoitus. Usein korvatulehdus on seurausta allergiasta. Eläinlääkäri diagnostisoi korvatulehduksen sekä ohjeistaa asianmukaisen paikallisen ja/tai systeemisen hoidon.

Hiivasieni on tyypillinen taudinaiheuttajamikrobi korvatulehduksissa. Valitettavan usein muodostuu korvatulehduksista toistuva ja jatkuva ongelma ns. hiivakorvat. Toistuvan korvatulehdusongelman hoidossa on korvien puhtaana pito tärkeä tekijä tulehdusten ennaltaehkäisyssä. Ongelmakorvakoiran korvat on hyvä puhdistaa 1-3 kertaa viikossa, sekä uimisen ja kylvettämisen jälkeen. Tavoite on pitää korvat puhtaana ja kuivina, jotta taudinaiheuttajamikrobeille ei muodostusi suotuisia elinolosuhteita.

Solheds Derma -tuoteperhe
Kaikki Derma-tuotteet on valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista luonnon raaka-aineista. Tuotekehitys on suoritettu lääkkeiden tuotekehitysmallia mukaillen ja tuotteiden vaikuttavat aineet on tehon ja pitoisuuksien suhteen testattu asianmukaisesti.

Kaikki tuotteet sisältävät eteerisiä öljyjä, joista osa on niin sanottuja fytobiootteja eli luonnon omia kasviperäisiä antibiootteja. Näitä luonnon omia "lääkeaineita" on lisätty tuotteisiin riittävästi, jotta terveysvaikutus olisi saavutettavissa. Lisäksi on tuotteiden formulointiin, eli vaikuttavien raaka-aineiden yhdistämisessä valmiiksi tuotteeksi, käytetty erityistä huolellisuutta, jotta lopputuote tukisi parhaalla mahdollisella ja luonnonmukaisella tavalla käyttötarkoitusta.

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi