Equiline Estesatulahuopa Octagon N Red

EquilineEstesatulahuopaOctagonNRed_B01010-030_1.jpg
EquilineEstesatulahuopaOctagonNRed_B01010-030_2.jpg
Uutuustuote
129,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: B01010-030
Heti varastosta 1 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Equiline Estesatulahuopa Octagon N Red. Equilinen erittäin laadukas ja erityisen kaunis Octagon -satulahuopa, jonka reunoilla kiertää yksi 6mm paksu koristenyöri ja yksi todella hieno koristekristallinauha. Tutustu lisää.. 

Equiline Estesatulahuopa Octagon N Red. Equilinen erittäin laadukas ja erityisen kaunis Octagon -satulahuopa, jonka reunoilla kiertää yksi 6mm paksu koristenyöri ja yksi todella hieno koristekristallinauha. Huovan toisella puolella alareunassa on Equiline -logomerkki. Equilinen erittäin laadukkaan Octagon-satulahuovan sisällä on 900g puuvilla-villa-täyte, joka hengittää hyvin ja auttaa pitämään huovan ryhdikkäänä ja pysymään jämäkästi paikoillaan. Satulahuovassa käytetty puuvilla on allergisoimatonta ja sanforisoitua (kutistettua). Sanforisoinnin ansiosta huopa pitää muotonsa vuosia käyttökerroista ja pesusta toiseen. Huovan hevosta vasten oleva sisäpinta on erittäin pehmeää 100 % puuvillaa, joka on jätetty luonnollisen väriseksi. Näin hevosta vasten on ympäristöystävällinen käsittelemätön ja värjäämätön kangas, joten hikoilevaan hevoseen ei imeydy ihon kautta väriaineita yms. Equilinen merkkinauha kanttinauhassa.Made in Italy - Valmistettu Italiassa!Huovan väri: punainen
Koristenyörit:
Ø6mm S030 Gold Christal, kultainen koristekristalli
Ø6mm C30 Gold, kultainen koristenyöriLaatuhuovan etuja!

Satulahuovassa käytetty puuvilla on allergisoimatonta ja sanforisoitua (kutistettua). Sanforisoinnin ansiosta huopa pitää muotonsa käyttökerrasta toiseen ja kestää hyvin pesua ja kulutusta eikä kutistu pesussa. Huovan hevosta vasten oleva sisäpinta on erittäin pehmeää 100 % puuvillaa, joka on jätetty luonnollisen väriseksi. Näin hevosta vasten ei tule käsiteltyä tai värjättyä kangasta ja se on ympäristöystävällinen.

Huovan sisällä on 900g puuvilla-villa-täyte, joka hengittää hyvin ja auttaa pitämään huovan ryhdikkäänä. ACS2 systeemin ansiosta huopa hengittää erittäin hyvin ja vaimentaa hyvin iskuja. Edessä on tarrakiinnitys satulaan ja satulavyötä varten on kiinnitysremmi, jossa on metallinen Equiline-merkki toisella puolella.


Octagon satulahuovan tekniset ominaisuudet:

ACS2 –Air Control System

Equiline on kehittänyt ACS2 –systeemin yhdessä Michel Robertsin ja muiden Equiline Teamin huippuratsastajien kanssa. Systeemin salaisuus on uniikki yhdistelmä materiaaleja, jotka takaavat erinomaisen hengittävyyden. Se pitää kankaan raikkaana ja kuivana, koska ilma virtaa kaksisuuntaisesti.


Shock Absorber

Yhdessä ACS2-systeemin kanssa Shock Absorber-rakenne tekee huovasta hyvin iskuja vaimentavaa. Sen erityisen rakenteet sisäiset säikeet vaimentavat iskuja ja jakavat painetta tasaisesti koko huovan alueella.


Eco Friendly

Ympäristöystävällisyys tarkoittaa, että huovan hevosta vasten olevaa kangasta ei ole värjätty vaan on täysin luonnollisen värinen. Näin huopa sopii myös herkille hevosille, koska hevosta vasten ei ole värjättyä kangasta.
EQUILINE - Riding with us!

Equiline on italialainen tuotemerkki, joka tarjoaa erittäin korkealaatuisia ja hyvin teknisiä hevosurheiluvaatteita ja -varusteita ratsastajille sekä hevosille! Equiline on yksi maailman johtavista hevosurheiluvarusteiden valmistajista, joka tarjoaa hevosurheilun huippuammattilaisille ja harrastajille korkeat laatuvaatimukset ja korkean tason teknisiä ominaisuuksia omaavia vaatteita ja varusteita kilpailuihin, erilaisiin olosuhteisiin sekä vapaa-ajan käyttöön. Equilinen laatua ja käyttömukavuutta ei voi unohtaa...

Sinulle joka arvostat laatua sekä ymmärrät sen merkityksen!

Equiline -varusteet on suunniteltu ja valmistettu laatua arvostaville hevosurheilun ammattilaisille sekä harrastajille! Tutustu lisää www.equiline.it


Korkea laatu on meidän kaikkien etuoikeus!

 

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi