Equiline Junior Kisapaita Sissy White

EquilineJuniorKisapaitaSissyWhite_H05001_1.jpg
EquilineJuniorKisapaitaSissyWhite_H05001_2.jpg
EquilineJuniorKisapaitaSissyWhite_H05001_3.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
84,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: H05001
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Equiline Junior Kisapaita Sissy White. Hieno ja tyylikäs tekn- inen lasten kisapaita. Erittäin hengittävää ja joustavaa materiaalia: 95% polyamidia ja 5% elastaania. Kuivuu nopeasti ja on helppo hoitoinen (siliää helposti). Equiline brodeeraus rinnassa ja valkoisessa kauluksessa kaunis timanttikoris- tenappi ja muut kaulusnapit ovat kauniin helmeilevät napit. Paidan pussimaiset ja kauluksen rypytys tekee paidasta erityisen kauniin. Laadukas ja hieno, ajaton kisapaita!

Equiline Junior Kisapaita Sissy White. Hieno ja tyylikäs tekninen lasten kisapaita. Erittäin hengittävää ja joustavaa materiaalia: 95% polyamidia ja 5% elastaania. Kuivuu nopeasti ja on helppo hoitoinen (siliää helposti). Equiline brodeeraus rinnassa ja valkoisessa kauluksessa kaunis timanttikoristenappi ja muut kaulusnapit ovat kauniin helmeilevät napit. Paidan pussimaiset ja kauluksen rypytys tekee paidasta erityisen kauniin. Laadukas ja hieno, ajaton kisapaita!


EQUILINE CONTEMPORARY muodikas ja trendikkääseen tyyliin suunniteltu mallisto!

Limited Edition Equiline -mallisto valmistettu vain muutamia kappaleita!


Värit: valkoinen


Neljään suuntaa joustava Stretch-kangas: 95 % polyamidia, 5 % elastaania
TEKNISET OMINAISUUDET

4 WAY STRETCH neljään suuntaan joustava kangas antaa vapautta liikkuvuuteen sekä erinomaisen käyttömukavuuden.

BREATHABLE erittäin hengittävä ja nopeasti kuivuva kangas antaa erinomaisen käyttömukavuuden.


Junior -koko:
Koko: 10/11 vuotta,
Koko: 12/13 vuotta
Koko: 14/15 vuotta, vastaa kokoa naisten XS (34)EQUILINE - Riding with us!

Equiline on italialainen tuotemerkki, joka tarjoaa erittäin korkealaatuisia ja hyvin teknisiä hevosurheiluvaatteita ja -varusteita ratsastajille sekä hevosille! Equiline on yksi maailman johtavista hevosurheiluvarusteiden valmistajista, joka tarjoaa hevosurheilun huippuammattilaisille ja harrastajille korkeat laatuvaatimukset ja korkean tason teknisiä ominaisuuksia omaavia vaatteita ja varusteita kilpailuihin, erilaisiin olosuhteisiin sekä vapaa-ajan käyttöön. Equilinen laatua ja käyttömukavuutta ei voi unohtaa...

Sinulle joka arvostat laatua sekä ymmärrät sen merkityksen!

Equiline -varusteet on suunniteltu ja valmistettu laatua arvostaville hevosurheilun ammattilaisille sekä harrastajille! Tutustu lisää www.equiline.it


Saatavana kaikki Equilinen tuotteet!
Jos tarvitsemaasi Equilinen tuotetta ei löydy suoraan meidän verkkokaupasta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Meidän kautta saatte tilattua kaikki Equilinen tuotteet.


Korkea laatu on meidän kaikkien etuoikeus!


Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi