Equiline Kashmir Pipo Caris

EquilineKashmirPipoCaris_T11212L_5.jpg
EquilineKashmirPipoCaris_T11212L_6.jpg
EquilineKashmirPipoCaris_T11212L_7.jpg
EquilineKashmirPipoCaris_T11212L_8.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
35,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: T11212L
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Equiline Kashmir Pipo Caris. Equilinen erittäin laadukas, kaunis, tyylikäs ja ihanan lämmin vuorellinen kashmirista sekä villasta valmistettu neulepipo. Edessä hieno Equiline-logomerkki. Pipon sisäpinnalla miellytävän tuntuista fleecekangasta. Superihanan pehmeä ja tyylikkään näköinen ylellinen pipo! 

Equiline Kashmir Pipo Caris. Equilinen erittäin laadukas, kaunis, tyylikäs ja ihanan lämmin vuorellinen kashmirista sekä villasta valmistettu  neulepipo. Edessä hieno Equiline-logomerkki. Pipon sisäpinnalla miellytävän tuntuista fleecekangasta. Superihanan pehmeä ja tyylikkään näköinen ylellinen pipo!

Limited Edition Equiline -mallisto, saatavana vain tämä rajoitettu erä.


Valmistettu Italiassa!

Värivaihtoehdot: harmaa, tummansininen, bordeaux (burgundinpunainen)

Ulkopintamateriaali: 5% kashmiria, 30% villaa, 35% viskoosia, 30% polyamidia 

Sisävuori: 100% polyesterEquiline on italialainen tuotemerkki, joka tarjoaa erittäin korkealaatuisia vaatteita ja varusteita ratsastajille sekä hevosille, jotka on suunnattu erityisesti laatua arvostaville hevosurheilun ammattilaisille ja harrastajille! Equiline vaatteet ja varusteet on suunniteltu ja valmistettu italilaiseen tyyliin hyvin korkeiden laatustandardien mukaisesti. Equiline on ollut maailmanlaajuinen johtava hevosurheiluvarusteiden valmistaja jo yli 25 vuoden ajan! Tutustu lisää www.equiline.it


Korkea laatu on meidän kaikkien etuoikeus!

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi