Equiline Kisapaita Molina Stretch White

EquilineKisapaitaMolinaStretchWhite_00513-001L_5.jpg
EquilineKisapaitaMolinaStretchWhite_00513-001L_6.jpg
EquilineKisapaitaMolinaStretchWhite_00513-001L_7.jpg
EquilineKisapaitaMolinaStretchWhite_00513-001L_8.jpg
Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 40 €
89,90 €
-31%
Ovh. 129,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 00513-001L
Hinta voimassa toistaiseksi
Equiline Kisapaita Molina Stretch White. Equilinen huippulaadukas, tyylikäs, ajaton, ilmava, joustava ja ihanan pehmeä tekninen naisten lyhythihainen kisapaita, joka on huippuunsa suunniteltu ja valmistettu urheiluvaate. Paidan tekniset ominaisuudet tulevat esiin erityisesti paidan leikkauksissa, muodoissa, materiaaleissa ja ennen kaikkea korkeassa laadussa. Kisapaita on valmistettu erittäin joustavasta ja hengittävästä kankaasta, joka antaa erinomaisen liikkumavapauden. Paidan kangas on erittäin kaunista ja eleganttia joustokangasta. Kauluksessa tyylikäs hopea"timanteilla" koristeltu Equiline -tekstilogo. Kisapaita on suunniteltu ja valmistettu Italiassa. HUOM! Kisapaita on alennuksessa, koska se on hieman kellastunut olalta.

Equiline Kisapaita Molina Stretch White. Equilinen huippulaadukas, tyylikäs, ajaton, ilmava, joustava ja ihanan pehmeä tekninen naisten lyhythihainen kisapaita, joka on huippuunsa suunniteltu ja valmistettu urheiluvaate. Paidan tekniset ominaisuudet tulevat esiin erityisesti paidan leikkauksissa, muodoissa, materiaaleissa ja ennen kaikkea korkeassa laadussa. Kisapaita on valmistettu erittäin joustavasta ja hengittävästä kankaasta, joka antaa erinomaisen liikkumavapauden. Paidan kangas on erittäin kaunista ja eleganttia joustokangasta. Kauluksessa tyylikäs hopea"timanteilla" koristeltu Equiline -tekstilogo. Kisapaita on suunniteltu ja valmistettu Italiassa.

HUOM!
Kisapaita on alennuksessa, koska se on hieman kellastunut olalta.Todella kaunis ja ihanan tuntuinen kisapaita! Suosittelemme!


Kisapaidan väri: valkoinen.

Neljään suuntaan joustava Stretch-kankas: 96% viskoosia ja 4% elastaania.

Huom! Italian koot ovat pieniä ja kapeita.
Italian koko 40 vastaa meidän yleistä kokoa 36.

Equiline on italialainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuisia vaatteita ja varusteita ratsastajille sekä hevosille. Laatua arvostaville hevosurheilun ammattilaisille ja harrastajille! Equiline vaatteet ja varusteet on suunniteltu ja valmistettu Italiassa korkeiden laatustandardien mukaisesti.

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi