Equiline Kisapaita X-Premium Isabel White

_H00504L_1.jpg
_H00504L_2.jpg
109,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: H00504L
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Equiline Kisapaita X-Premium Isabel White. Equilinen erittäin tyylikäs ja elegantti todella tekninen naisten lyhythihainen X-Premium kisapaita, joka on huippuunsa suunniteltu ja valmistettu urheiluvaate. Paidan tekniset ominaisuudet tulevat esiin erityisesti paidan leikkauksissa, muodoissa, materiaaleissa ja ennen kaikkea korkeassa laadussa. Kisapaita on valmistettu erittäin joustavasta ja hengittävästä kankaasta, joka antaa erinomaisen liikkumavapauden. Paidan etupuolella on valkoinen napitusreunus sekä Equline- logo. Klassisen tyylikäs ja ajaton kisapaita vaativaan makuun! 

Equiline Kisapaita X-Premium Isabel White. Equilinen erittäin tyylikäs ja elegantti todella tekninen naisten lyhythihainen X-Premium kisapaita, joka on huippuunsa suunniteltu ja valmistettu urheiluvaate. Paidan tekniset ominaisuudet tulevat esiin erityisesti paidan leikkauksissa, muodoissa, materiaaleissa ja ennen kaikkea korkeassa laadussa. Kisapaita on valmistettu erittäin joustavasta ja hengittävästä kankaasta, joka antaa erinomaisen liikkumavapauden.  Paidan etupuolella on valkoinen napitusreunus sekä Equline- logo. Klassisen tyylikäs ja ajaton kisapaita vaativaan makuun!


Värit: valkoinen


TEKNISET OMINAISUUDET


4 WAY STRETCH neljään suuntaan joustava kangas antaa vapautta liikkuvuuteen sekä erinomaisen käyttömukavuuden.

BREATHABLE erittäin hengittävä ja nopeasti kuivuva kangas antaa erinomaisen käyttömukavuuden.

MITTATAULUKKO

IT = ITALIAN KOKO

Huom! Italian koot ovat pieniä ja kapeita.

Italian koko IT38 vastaa meidän yleistä kokoa 34
Italian koko IT40 vastaa meidän yleistä kokoa 36
Italian koko IT42 vastaa meidän yleistä kokoa 38
Italian koko IT44 vastaa meidän yleistä kokoa 40
Italian koko IT46 vastaa meidän yleistä kokoa 42
Italian koko IT48 vastaa meidän yleistä kokoa 44EQUILINE - Riding with us!

Equiline on italialainen tuotemerkki, joka tarjoaa erittäin korkealaatuisia ja hyvin teknisiä hevosurheiluvaatteita ja -varusteita ratsastajille sekä hevosille! Equiline on yksi maailman johtavista hevosurheiluvarusteiden valmistajista, joka tarjoaa hevosurheilun huippuammattilaisille ja harrastajille korkeat laatuvaatimukset ja korkean tason teknisiä ominaisuuksia omaavia vaatteita ja varusteita kilpailuihin, erilaisiin olosuhteisiin sekä vapaa-ajan käyttöön. Equilinen laatua ja käyttömukavuutta ei voi unohtaa...

Sinulle joka arvostat laatua sekä ymmärrät sen merkityksen!


Equiline
-varusteet on suunniteltu ja valmistettu laatua arvostaville hevosurheilun ammattilaisille sekä harrastajille! Tutustu lisää www.equiline.itSaatavana kaikki Equilinen tuotteet!
Jos tarvitsemaasi Equilinen tuotetta ei löydy suoraan meidän verkkokaupastamme, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Meidän kautta saatte tilattua kaikki Equilinen tuotteet.


Korkea laatu on meidän kaikkien etuoikeus!


Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi