Equiline Koulusatulahuopa Octagon Gamet FDN White

_B11163-FDN001_1.jpg
_B11163-FDN001_2.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
114,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: B11163-FDN001
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
Equiline Koulusatulahuopa Octagon Gamet FDN White. Equilinen erittäin laadukas Octagon -satulahuopa, jonka reunoilla kiertää huovan värinen 6mm paksu koristenyöri. Tutustu lisää..

Equiline Koulusatulahuopa Octagon Gamet  FDN  White. Equilinen erittäin laadukas Octagon -satulahuopa, jonka reunoilla kiertää huovan värinen 6mm paksu koristenyöri. Huovan vasemmalla puolella todella kaunis ja näyttävä yksityiskohta, jossa paljetein koristeltu broderaattu Equiline- logo. Hevosen selän mukaan muotoillun huovan sisällä on jopa 900g paksu puuvilla/villa-täyte, joka hengittää hyvin ja auttaa pitämään huovan ryhdikkäänä sekä pysymään  jämäkästi paikoillaan. Satulahuovassa käytetty puuvilla on allergisoimatonta ja sanforisoitua (kutistettua). Sanforisoinnin ansiosta huopa pitää muotonsa käyttökerrasta toiseen ja kestää hyvin pesua ja kulutusta eikä kutistu pesussa. Hevosta vasten oleva huovan sisäpinta on erittäin pehmeää 100 % puuvillaa, joka on jätetty luonnollisen väriseksi. Näin hevosta vasten ei tule käsiteltyä tai värjättyä kangasta. Huovassa on mokkapintaiset vahvikekankaat sään sekä satulavyön kohdalla. Octagon -satulahuopa vaimentaa hevosen ja ratsastajan selkään kohdistuvia iskuja, joten sillä on monella tapaa merkittäviä hyötyjä. Vain kokeilemalla tiedät!


Väri: Valkoinen 

Kokovaihtoehdot: Full ja X-Full


Equiline satulahuopamallit:
FDN = malli: kouluhuopa, Full-koko
FDNX -malli: kouluhuopa, X-Full -koko


Limited Edition Equiline -mallisto, saatavana vain rajoitettu erä.

Katso myös satulahuopaan ja tyyliin sopivia korvahuppuja, fleece/-joustopinteleitä, riimuja sekä loimia!


Laatuhuovan etuja!
Satulahuovassa käytetty puuvilla on allergisoimatonta ja sanforisoitua (kutistettua). Sanforisoinnin ansiosta huopa pitää muotonsa käyttökerrasta toiseen ja kestää hyvin pesua ja kulutusta eikä kutistu pesussa. Huovan hevosta vasten oleva sisäpinta on erittäin pehmeää 100 % puuvillaa, joka on jätetty luonnollisen väriseksi. Näin hevosta vasten ei tule käsiteltyä tai värjättyä kangasta ja se on ympäristöystävällinen.

Huovan sisällä on 900g puuvilla/villa-täyte, joka hengittää hyvin ja auttaa pitämään huovan ryhdikkäänä pitkään. ACS2 systeemin ansiosta huopa hengittää erittäin hyvin ja vaimentaa hyvin iskuja. Huovassa on satulavyötä varten tarrallinen kiinnitysremmi.Octagon satulahuovan tekniset ominaisuudet:

ACS2 –Air Control System

Equiline on kehittänyt ACS2 –systeemin yhdessä Michel Robertsin ja muiden Equiline Teamin huippuratsastajien kanssa. Systeemin salaisuus on uniikki yhdistelmä materiaaleja, jotka takaavat erinomaisen hengittävyyden. Se pitää kankaan raikkaana ja kuivana, koska ilma virtaa kaksisuuntaisesti.


Shock Absorber

Yhdessä ACS2-systeemin kanssa Shock Absorber-rakenne tekee huovasta hyvin iskuja vaimentavaa. Sen erityisen rakenteet sisäiset säikeet vaimentavat iskuja ja jakavat painetta tasaisesti koko huovan alueella.

Breathable

Laadukkaat materiaalit takaavat erinomaisen hengittävyyden. Hengittävät materiaalit pitävät huovan raikkaana ja kuivana, koska ilma pääsee virtaamaan kaksisuuntaisesti.


Eco Friendly

Ympäristöystävällisyys tarkoittaa, että huovan hevosta vasten olevaa kangasta ei ole värjätty vaan on täysin luonnollisen värinen. Näin huopa sopii myös herkille hevosille, koska hevosta vasten ei ole värjättyä kangasta.Equiline - Riding with us!
Equiline on italialainen tuotemerkki, joka tarjoaa erittäin korkealaatuisia ja hyvin teknisiä hevosurheiluvaatteita ja -varusteita ratsastajille sekä hevosille! Equiline on yksi maailman johtavista hevosurheiluvarusteiden valmistajista, joka tarjoaa hevosurheilun huippuammattilaisille ja harrastajille korkeat laatuvaatimukset ja korkean tason teknisiä ominaisuuksia omaavia vaatteita ja varusteita kilpailuihin, erilaisiin olosuhteisiin sekä vapaa-ajan käyttöön. Equilinen laatua ja käyttömukavuutta ei voi unohtaa...

Sinulle joka arvostat laatua sekä ymmärrät sen merkityksen!

Equiline -varusteet on suunniteltu ja valmistettu laatua arvostaville hevosurheilun ammattilaisille sekä harrastajille! Tutustu lisää www.equiline.it


Korkea laatu on meidän kaikkien etuoikeus!

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi