Equiline kuljetussuojasetti Classic

EquilinekuljetussuojasettiClassic_00040002_2.jpg
EquilinekuljetussuojasettiClassic_00040002_3.jpg
EquilinekuljetussuojasettiClassic_00040002_5.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 18,50 €
166,50 €
-10%
Ovh. 185,00 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 00040002
Hinta voimassa 26.11.2017 asti.
Full
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Equiline kuljetussuojasetti Classic. Erittäin laadukaat ja klassiset kuljetussuojat etu- ja takajalkoihin. Vahvat tarranauhat takaa tukevan kiinnityksen. Kuljetussuojissa on Ripstop -pintakangas ja sisäpinta värjäämätöntä- ; puuvillakangasta. Kuljetussuojien hyvät toppaukset suojaavat jalkoja. Setissä suojat sekä etujalkoihin että takajalkoihin. Väri: tummansininen.

Equiline kuljetussuojasetti Classic. Erittäin laadukaat ja klassiset kuljetussuojat etu- ja takajalkoihin. Vahvat tarranauhat takaa tukevan kiinnityksen. Kuljetussuojissa on Ripstop -pintakangas ja sisäpinta värjäämätöntä puuvillakangasta. Kuljetussuojien hyvät toppaukset suojaavat jalkoja. Setissä suojat sekä etujalkoihin että takajalkoihin.

Väri: tummansininen.

Equiline on italialainen tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuisia vaatteita ja varusteita ratsastajille sekä hevosille! Equiline on yksi maailman johtavista hevosurheiluvarusteiden valmistajista, joka tarjoaa huippuammattilaisille korkeat laatuvaatimukset ja korkean tason teknisiä ominaisuuksia omaavia vaatteita ja varusteita. Huipputason varusteet ovat meidän kaikkien etuoikeus, jotka Equiline tarjoaa meidän kaikkien käyttöön, urheiluun ja vapaa-aikaan. Equiline -varusteet on suunniteltu ja valmistettu laatua arvostaville hevosurheilun ammattilaisille sekä harrastajille!

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi