Equiline Miesten Kisapaita Jerry White

EquilineMiestenKisapaitaJerryWhite_H00414_1.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
104,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: H00414
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Equiline Miesten Kisapaita Jerry White. Equiline Contemporary -malliston laadukas tekninen miesten lyhythihainen ja pikeepaitamallinen kisapaita, joka on huippuunsa suunniteltu ja valmistettu urheiluvaate. Paidan tekniset ominaisuudet tulevat esiin erityisesti paidan leikkauksissa, muodoissa, materiaaleissa ja ennen kaikkea korkeassa laadussa. Kisapaita on valmistettu erittäin joustavasta ja hengittävästä kankaasta, joka antaa erinomaisen liikkumavapauden. Paidan kangas on erittäin pehmeää ja kevyttä joustokangasta. Paidan rinnassa yksityiskohtana värikäs valetaskun. Hihojen ja kauluksen resorireunoissa harmaat väriraidat sekä- ; edessä ja hihassa hieno Equiline -logo.

Equiline Miesten Kisapaita Jerry White. Equiline Contemporary -malliston laadukas tekninen miesten lyhythihainen ja pikeepaitamallinen kisapaita, joka on huippuunsa suunniteltu ja valmistettu urheiluvaate. Paidan tekniset ominaisuudet tulevat esiin erityisesti paidan leikkauksissa, muodoissa, materiaaleissa ja ennen kaikkea korkeassa laadussa. Kisapaita on valmistettu erittäin joustavasta ja hengittävästä kankaasta, joka antaa erinomaisen liikkumavapauden. Paidan kangas on erittäin pehmeää ja kevyttä joustokangasta. Paidan rinnassa yksityiskohtana värikäs valetaskun. Hihojen ja kauluksen resorireunoissa harmaat väriraidat sekä edessä ja hihassa hieno Equiline -logo.


Limited Edition Equiline -mallisto, valmistettu vain muutamia kappaleita!


Kisapaidan väri: valkoinen - tehostevärinä harmaa

Neljään suuntaan joustava Stretch-kankas: 100% polyesteri

Huom! Italian koot ovat hieman normaalia pienempää kokoa.EQUILINE - Riding with us!

Equiline on italialainen tuotemerkki, joka tarjoaa erittäin korkealaatuisia ja hyvin teknisiä hevosurheiluvaatteita ja -varusteita ratsastajille sekä hevosille! Equiline on yksi maailman johtavista hevosurheiluvarusteiden valmistajista, joka tarjoaa hevosurheilun huippuammattilaisille ja harrastajille korkeat laatuvaatimukset ja korkean tason teknisiä ominaisuuksia omaavia vaatteita ja varusteita kilpailuihin, erilaisiin olosuhteisiin sekä vapaa-ajan käyttöön. Equilinen laatua ja käyttömukavuutta ei voi unohtaa...

Sinulle joka arvostat laatua sekä ymmärrät sen merkityksen!

Equiline -varusteet on suunniteltu ja valmistettu laatua arvostaville hevosurheilun ammattilaisille sekä harrastajille! Tutustu lisää www.equiline.it


Saatavana kaikki Equilinen tuotteet!
Jos tarvitsemaasi Equilinen tuotetta ei löydy suoraan meidän verkkokaupasta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Meidän kautta saatte tilattua kaikki Equilinen tuotteet.


Korkea laatu on meidän kaikkien etuoikeus!

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi