Equiline Naisten Kisafrakki Colomba X-Cool Black

_M00443L_1.jpg
_M00443L_2.jpg
_M00443L_3.jpg
_M00443L_4.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
779,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: M00443L
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
Equiline Naisten Kisafrakki Colomba X-Cool Black. Equilinen huippulaadukas ja elegantti tekninen naisten kisafrakki, joka on huippuunsa suunniteltu ja valmistettu urheiluvaate. Frakin tekniset ominaisuudet tulevat esiin erityisesti takin leikkauksissa, muodoissa, materiaaleissa ja ennen kaikkea korkeassa laadussa. Frakki on valmistettu erittäin hengittävästä ja vettä sekä likaa hylkivästä X-COOL EVO-kankaasta, joka on erittäin joustavaa, kevyttä sekä miellyttävän tuntuista, mikä antaa erinomaisen liikkumavapauden. Helppohoitoinen ja nopeasti kuivuva. Takin kauluksessa ja liepeissä on erityisen kauniit hopeisen ja mustan väriset koristekristallit. Takissa erittäin kauniit ja tyylikkäät napit. Takin hännyspainot pitää hännykset kauniisti paikoillaan. Kisafrakki on suunniteltu ja valmistettu Italiassa. 

Equiline Naisten Kisafrakki Colomba X-Cool Black. Equilinen huippulaadukas ja elegantti tekninen naisten kisafrakki, joka on huippuunsa suunniteltu ja valmistettu urheiluvaate. Frakin tekniset ominaisuudet tulevat esiin erityisesti takin leikkauksissa, muodoissa, materiaaleissa ja ennen kaikkea korkeassa laadussa. Frakki on valmistettu erittäin hengittävästä ja vettä sekä likaa hylkivästä X-COOL EVO-kankaasta, joka on erittäin joustavaa, kevyttä sekä miellyttävän tuntuista, mikä antaa erinomaisen liikkumavapauden. Helppohoitoinen ja nopeasti kuivuva. Takin kauluksessa ja liepeissä on erityisen kauniit  hopeisen ja  mustan väriset koristekristallit. Takissa erittäin kauniit ja tyylikkäät napit. Takin hännyspainot pitää hännykset kauniisti paikoillaan. Kisafrakki on suunniteltu ja valmistettu Italiassa.

Limited Edition Equiline -mallisto, saatavana vain rajoitettu erä!


Kisafrakin väri:
Takin X-cool -kangas musta, hopeisen ja mustan väriset koristekristallit


Neljään suuntaa joustava Stretch-kankas: 70 % polyamidia, 23 % elastaania ja 7% polyuretaania. Sisävuori 100% polyesteriä.

MITTATAULUKKO

IT = ITALIAN KOKO

Huom! Italian koot ovat pieniä ja kapeita.

Italian koko IT38 vastaa meidän yleistä kokoa 34
Italian koko IT40 vastaa meidän yleistä kokoa 36
Italian koko IT42 vastaa meidän yleistä kokoa 38
Italian koko IT44 vastaa meidän yleistä kokoa 40
Italian koko IT46 vastaa meidän yleistä kokoa 42
Italian koko IT48 vastaa meidän yleistä kokoa 44EQUILINE - Riding with us!

Equiline on italialainen tuotemerkki, joka tarjoaa erittäin korkealaatuisia ja hyvin teknisiä hevosurheiluvaatteita ja -varusteita ratsastajille sekä hevosille! Equiline on yksi maailman johtavista hevosurheiluvarusteiden valmistajista, joka tarjoaa hevosurheilun huippuammattilaisille ja harrastajille korkeat laatuvaatimukset ja korkean tason teknisiä ominaisuuksia omaavia vaatteita ja varusteita kilpailuihin, erilaisiin olosuhteisiin sekä vapaa-ajan käyttöön. Equilinen laatua ja käyttömukavuutta ei voi unohtaa...

Sinulle joka arvostat laatua sekä ymmärrät sen merkityksen!

Equiline -varusteet on suunniteltu ja valmistettu laatua arvostaville hevosurheilun ammattilaisille sekä harrastajille! Tutustu lisää www.equiline.it


Saatavana kaikki Equilinen tuotteet!
Jos tarvitsemaasi Equilinen tuotetta ei löydy suoraan meidän verkkokaupastamme, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Meidän kautta saatte tilattua kaikki Equilinen tuotteet.


Korkea laatu on meidän kaikkien etuoikeus!


Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi