Equiline Untuvatakki Gerry Black Unisex

_Q10454L_1.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
249,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: Q10454L
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Equiline Untuvatakki Gerry Black Unisex. Equilinen erittäin elegantti ja tyylikäs untuvatakki, joka on ihanan kevyt, pehmeä ja lämmin. Edessä kaksi vetoketjullista taskua. Takissa on huppu ja korkea kaulaa lämmittävä kaulus. Rinnassa Equiline-brodeeraus. Takissa on käyetty Equilinen innovatiivista down and feather systeemiä, jonka vuoksi takissa on korkein mahdollinen lämpö! Unisex malli on reilua kokoa, Unisex-mallin M koko vastaa normaalia L kokoa. Miesten normaali mitoitus.  

Equiline Untuvatakki Gerry Black Unisex. Equilinen erittäin elegantti ja tyylikäs untuvatakki, joka on ihanan kevyt, pehmeä ja lämmin. Edessä  kaksi vetoketjullista taskua. Takissa on huppu ja korkea kaulaa lämmittävä kaulus. Rinnassa Equiline-brodeeraus. Takissa on käyetty Equilinen innovatiivista down and feather systeemiä, jonka vuoksi takissa on korkein mahdollinen lämpö! Unisex malli on reilua kokoa, Unisex-mallin M koko vastaa normaalia L kokoa. Miesten normaali mitoitus. 


Limited Edition Equiline -mallisto, saatavana vain tämä rajoitettu erä.Väri: musta

Pintakangas: 100% nailon
Täyte: 90% ankanhöyheniä ja 10% ankanuntuvaa
Sisäkangas: 100% nailonDOWN AND FEATHER SYSTEM
- Feather Down, aito, pehmeä ja kevyt untuvatäyte pitää kehon lämpötilan tasaisena
-Equiline käyttää tuotteissaan vain parasta laatua höyhenissä sekä untuvassa ja jokaisesta tuotantoerästä tarkistetaan tilavuus, kosteuden kestävys ja kyky toipua tilavuuden puristamisen jälkeen.
-Käyttämällä oikeaa mittasuhdetta höyhenien ja untuvan välillä saadaan erinomainen suhde lämpö/paino, mikä antaa korkeimman mahdollisen lämmön.


Huom! Italian Unisex koot ovat reiluja:
Naisilla valitse 1 koko normaalia pienempi numero
Miesten normaali mitoitus

Esimerkki naisten mitoituksesta:
Italian koko XS vastaa meidän yleistä kokoa S
Italian koko S vastaa meidän yleistä kokoa M
Italian koko M vastaa meidän yleistä kokoa L
Italian koko L vastaa meidän yleistä kokoa XL
Italian koko XL vastaa meidän yleistä kokoa XXLEquiline
on italialainen tuotemerkki, joka tarjoaa erittäin korkealaatuisia vaatteita ja varusteita ratsastajille sekä hevosille, jotka on suunnattu erityisesti laatua arvostaville hevosurheilun ammattilaisille ja harrastajille! Equiline vaatteet ja varusteet on suunniteltu ja valmistettu italilaiseen tyyliin hyvin korkeiden laatustandardien mukaisesti. Equiline on ollut maailmanlaajuinen johtava hevosurheiluvarusteiden valmistaja jo yli 25 vuoden ajan! Tutustu lisää www.equiline.it


Korkea laatu on meidän kaikkien etuoikeus!

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi