Golden Eagle Grainfree Puppy Kana-Kalkkuna-Lohi VILJATON

GoldenEagleGrainfreePuppyKanaKalkkunaLohi_01-J-GFP-420M_1.jpg
alk. 15,50 €
(sis. alv 14%)
 Valitse ruokapussin koko
 Lisää ostoskoriin
Golden Eagle Grainfree Puppy Kana, Kalkkuna & Lohi, VILJATON Lihaa 62%. Ainutlaatuisen maistuva, viljaton ja erittäin lihaisa (lihaa 62%) penturuoka, joka soveltuu myös aktiivisille aikuisille koirille sekä tiineille ja imettäville nartuille. Korkealaatuisista ja ihmisravinnoksi kelpaavista raaka-aineista valmistettu viljaton kuivaruoka sopii hyvin myös herkkävatsaisille ja allergisille koirille. Ruoka on hypo-allergista, sillä se ei sisällä viljoja eikä mitään raaka-aineita joiden epäillään aiheuttavan allergisia reaktioita. Lue lisää!

Golden Eagle Grainfree Puppy Kana, Kalkkuna & Lohi, VILJATON Lihaa 62%. Ainutlaatuisen maistuva, viljaton ja erittäin lihaisa (lihaa 62%) penturuoka, joka soveltuu myös aktiivisille aikuisille koirille sekä tiineille ja imettäville nartuille. Korkealaatuisista ja ihmisravinnoksi kelpaavista raaka-aineista valmistettu viljaton kuivaruoka sopii hyvin myös herkkävatsaisille ja allergisille koirille. Ruoka on hypo-allergista, sillä se ei sisällä viljoja eikä mitään raaka-aineita joiden epäillään aiheuttavan allergisia reaktioita. Valikoitujen valkuaisainelähteiden (kananliha, kalkkunanliha, lohi) ja valikoitujen hiilihydraattilähteiden (bataatti, herne ja porkkana) ansioista ruoka on erinomainen ravinnonlähde koirille. Ruuan sisältämät rasvahapot tukevat pennun ihon, turkin ja nivelten hyvinvointia sekä silmien ja aivojen kehitystä. Lisäksi glukosamiini ja kondroitinsulfaatti yhdessä tukevat pennun tasaista ja tervettä kasvua. Ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. Golden Eagle on puhtaan ja terveellisen ruuan edelläkävijä.


Lihapitoisuus jopa 62%


Puppy = Pentu koira, Grainfree = Viljaton, Hypoallergeeninen = Allergiatestattu


Koostumus
Kananliha, kalkkunanliha ja lohi (lihaa 62 %), bataatti, peruna, juurikaskuitu, pellavansiemen, porkkana, herne, glukosamiini, kondroitin, prebiootit, vitamiinit ja hivenaineet.


Lisäaineet
A-vitamiini 15.000 IU, D3-vitamiini 2.300 IU, rauta 165 mg, kupari 60 mg, manganeesi 110 mg, sinkki 135 mg, seleeni 0,65 mg.


Vakuustodistus
Valkuainen 28 %
Rasva 15 %
Kuitu 2,3 %
Tuhka 8,0 %
Kosteus 8,0 %
Omega-6 2,6 %
Omega-3 1,8 %
Kalkki 1,6 %
Fosfori 1,1 %

Valmistettu Iso-Britanniassa
Tutkitusti, hyvin korkeatasoisen laaduntarkkailun alaisuudessa!

Golden Eagle lemmikkiruokien valmistuksessa on käytetty vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita. Vain kokojyväriisi on peräisin Euroopan ulkopuolelta, koska sitä ei viljellä Euroopassa.Golden Eagle Holistic Health®:n ravinteellinen filosofia, jonka perustana ovat seuraavat periaatteet:
 
1.Käytetään ainoastaan korkealaatuisia ja puhtaita liharaaka-aineita
Historiassa lemmikkiruokateollisuus perustui ihmisravinnon ulkopuolelle jäävien sivutuotteiden hyödyntämiseen. Näiden erilaisten sivutuotteiden, lähes jätteiden, käyttäminen lemmikkien ravinnossa on vähintään pelottavaa lemmikin terveyttä mietittäessä. Golden Eagle Holistic Health™ -ruuissa käytetään ainoastaan ihmisravinnoksi hyväksyttyjä – kaikista kemikaaleista ja synteettisistä aineista puhtaita – raaka-aineita, varmistaen jokaisen reseptin erittäin korkea ravintopitoisuus ja sulavuus lemmikin hyödynnettäväksi. Tämä tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että lemmikki saa enemmän ravintoa pienemmästä ruokamäärästä sekä eri reseptit erilaisiin elämäntilanteisiin aina pennusta vanhukseksi.


2.Käytetään ainoastaan luonnollisia ravinteikkaita kokojyväviljoja, ilman geenimanipulointia
Luonto tekee viljat kokojyväisinä. Sellaisinaan ne sisältävät paljon ravintoaineita, kuten proteiineja, hiilihydraatteja, kuitua ja ehdottoman tärkeitä vitamiineja sekä hivenaineita. Monet valmistajat käyttävät vähäravinteisia jauhoja ja täyteaineita, joita Golden Eagle Holistic Health® -resepteissä ei käytetä.

 
3. Keittolämpötilojen erittäin tarkka kontrollointi ravintoaineiden ominaisuuksien säilyttämiseksi sekä jatkuvat laatutarkistukset myös ravintopitoisuuksien osalta
Golden Eagle Holistic Health® -tuotteissa tehdään valmistusprosessin aikana yli 100 eri tarkistusta. Jokainen raaka-aine tarkistetaan jo ennen sen käyttämistä valmistukseen. Nämä tarkistukset takaavat korkeimman mahdollisen laadun ja turvallisuuden Golden Eagle Holistic Health® -tuotteissa.


4. Ei käytetä keinotekoisia säilöntäaineita, synteettisiä kemikaaleja, värejä tai lisäaineita
Golden Eagle Holistic Health® -ruokiin ei lisätä mitään, mikä ei olisi terveellistä lemmikille. Aineita, joita edes epäillään aiheuttavan terveydelle ongelmia, ei käytetä. Aineita, kuten etoksikiini, BHA, BHT tai mikä tahansa kemikaali, joita usein lemmikin ravinteista löytyy, vaikka ne ovat ihmisravinnossa kiellettyjä, ei käytetä – mitään haitallisia aineita/kemikaaleja, jotka ovat terveydelle edes mahdollisesti haitallisia, ei siis Golden Eagle Holistic Health® -ruuissa ole.
EU- lainsäädäntö antaa valmistajille mahdollisuuden piiloutua erilaisten "EU- hyväksyttyjen" numeroiden tai lausuntojen taakse, vaikeuttaen kuluttajan mahdollisuutta selvittää ja ymmärtää niiden sisältävän mahdollisesti lemmikin terveyttä vaarantavia aineita.

Myöskään tällaisia aineita ei Golden Eagle Holistic Health® -ruuissa käytetä. Lähtökohtana ruuissamme on: jos se ei ole terveellistä, sitä ei käytetä. Tätä kautta uskomme valmistavamme maailman terveellisintä lemmikinruokaa. 


5. Lemmikin ihon ja turkin muodostuksen ravinteellisten vaatimusten huomioiminen
Upean, kiiltävän turkin sekä kutiamattoman ihon saavuttaminen ei ole mikään salaisuus, se vain on kallista. On käytettävä enemmän lihaa, korkeampilaatuisia rasvoja ja öljyjä, sekä enemmän vitamiineja ja hivenaineita. Nämä kaikki on huomioitu Golden Eagle Holistic Health® -ruuissa, jolloin niitä ei tarvitse lisätä kotona ruokaan. Monet valmistajat oikaisevat käyttämällä halpoja viljaproteiinilähteitä, sekä erilaisia täyteaineita ja heikompilaatuisia rasvoja ja öljyjä lihan sijaan. Tämä kaikki näkyy kiillottomana turkkina, ihon kutinana sekä aneemisuutena.

Golden Eagle Holistic Health®
-resepteissä käytetään ainoastaan laadukkaimpia rasvoja ja öljyjä nimenomaan ihon terveyden ylläpitoon, terve iho on laadukkaan turkin edellytys.


6. Jatkuva tieteellisen tutkimuksen seuranta edistämään lemmikin terveyttä ja pitkää ikää
Golden Eagle Holistic Health® -ruuat valmistetaan ja kehitetään tämän viimeisimmän tutkimuksen tuoman tiedon mukaan. Tiedeyhteisö ympäri maailmaa tekee valtavasti töitä löytääkseen erilaisia terveyteen vaikuttavia tekijöitä. Varsinkin ravinnon vaikutuksista virtaa yhä enemmän tietoa, ja olemme ylpeitä voidessamme tukea näitä tutkimuksia. Viimeisimmät epigenetiikan osoittamat löydöt perinnöllisten sairauksien puhkeamisten syistä ovat jo tuoneet paljon tietoa ravinnon vaikutuksista; miten nämä sairaudet laukeavat, mitkä ravinteelliset tekijät niihin vaikuttavat jne. Näiden tutkimusten kautta löydämme uusia mahdollisuuksia, miten tukea ravinteellisesti sairausgeenejä kantavaa yksilöä ja mahdollisesti vähentää sairauksien ilmenemistä ja vaikutusta.

Tätä uusinta ravintoa ja geenejä koskevaa tieteen osaa kutsutaan nutrigenomiaksi, ja uskomme lemmikkien hyötyvän suunnattomasti näiden ympäri maailmaa eri ylisopistoissa työskentelevien arvostettujen tiedemiesten löydöistä. Aina kun uusia löytöjä tehdään, Golden Eagle Holistic Health® -resepteissä pyritään huomioimaan näiden tuomia terveysvaikutuksia.


Lemmikinruoan valinta
Lemmikkiemme terveys on meille lemmikinomistajille aivan yhtä tärkeä kuin oma terveytemme. Lemmikin ruokavalinta on myös suurin terveyteen vaikuttava päätös, jonka omistaja tekee. Tämän vuoksi valitsemalla maistuvan ja terveellisen Golden Eagle Holistic Health® -ruuan lemmikkisi ruoaksi, on se lemmikkisi terveyden kannalta rakastavin päätös, jonka voit tehdä. Vaikka ruoka saattaa tuntua kalliilta, se ei maksa käytännössä mitään verrattaessa sitä lemmikin terveyteen ja mahdollisiin ruoassa olevien kemikaalien sekä synteettisten aineiden vaaroihin. Kallit eläinlääkärikäynnit lisääntyvät jatkuvasti, ja turhan usein syyksi ilmenee vääränlainen sekä epäterveellinen ravinto.

Anna lemmikillesi mahdollisuus hyvinvointiin syöttämällä Golden Eagle Holistic Health® -ruokaa 60 päivää, jonka jälkeen uskomme lemmikkisi hyvinvoinnin todistavan ruokamme erinomaisen terveellisyyden sekä tinkimättömän laadun.

Lemmikinruoan valinta ei aina ole helppo tehtävä. Tuotteita on tarjolla satoja, jolloin on yhä vaikeampaa selvittää, mitkä ruuat todellisuudessa tukevat lemmikkien terveyttä. Sitoutumalla yllä mainittuihin asioihin uskomme valmistavamme maailman terveellisintä lemmikin ruokaa. Valikoimastamme löytyy erilaisia makuja ja reseptejä jokaisen lemmikin tarpeen mukaan.

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi