Golden Eagle Naturally Kalkkuna & Riisi

GoldenEagleNaturalsKalkkunaRiisi_01-J-TRN-420M_1.jpg
alk. 13,95 €
(sis. alv 14%)
 Valitse ruokapussin koko
 Lisää ostoskoriin
Golden Eagle Naturally Kalkkuna & Riisi. Luonnollisista ja puhtaista raaka-aineista valmistettu kuivaruoka aikuisille koirille. Tarkoitettu erityisesti herkkävatsaisille ja allergisille koirille. Ihanteellinen ylläpitoruoka on suunniteltu vastaamaan aikuisen koiran energian tarpeita sisältäen tasapainoisen määrän liukenevia ja liukenemattomia kuituja. Omega-rasvahapot edistävät karvan terveyttä ja kiiltoa. Valikoidun valkuaisainelähteen (kalkkuna) ja valikoitujen hiilihydraattilähteiden (riisi ja kaura) ansioista ruoka on erinomainen ravinnonlähde aikuisille koirille. Ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

Golden Eagle Naturally Kalkkuna & Riisi Luonnollisista ja puhtaista raaka-aineista valmistettu kuivaruoka aikuisille koirille. Tarkoitettu erityisesti herkkävatsaisille ja allergisille koirille. Ihanteellinen ylläpitoruoka on suunniteltu vastaamaan aikuisen koiran energian tarpeita sisältäen tasapainoisen määrän liukenevia ja liukenemattomia kuituja. Omega-rasvahapot edistävät karvan terveyttä ja kiiltoa Valikoidun valkuaisainelähteen (kalkkuna) ja valikoitujen hiilihydraattilähteiden (riisi ja kaura) ansioista ruoka on erinomainen ravinnonlähde aikuisille koirille. Ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.Vakuustodistus

Raakavalkuainen 21 %
Rasva/öljy 10 %
Kuitu 4 %
Tuhka 7,0 %
Kosteus 8,5 %
Kalkki 1,4 %
Fosfori 0,8 %Koostumus

Kalkkunanliha (30 %), riisi (26 %), kaura (20 %), pellavaöljy, kalkkunakastike, kalkkunan rasva, juurikaskuitu, alfalfa, Omega-3, merilevä, juurisikuri, vitamiinit ja hivenaineet.

 

Lisäaineet

A-vitamiini 15.000 IU, D3-vitamiini 2.250 IU, rauta 170 mg, kupari 60 mg, manganeesi 110 mg, sinkki 140 mg, seleeni 0,7 mg.

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi