Super Premium Adult/Puppy Large&Giant Lamb

SuperPremiumAdultPuppyLargeGiantLamb_01-GSL-420M_2.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 2,35 €
alk. 8,90 €
-21%
Ovh. 11,25 €
(sis. alv 14%)
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse ruokapussin koko
 Lisää ostoskoriin
Golden Eagle Super Premium Adult Lamb&Rice/ Large&Giant Breed Puppy on aikuisille koirille, sekä suuri- ja jättiläisrotuisten koirien pennuille tarkoitettu täysravinto, joka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku-tai väriaineita. Lihapitoisuus on yli 40%.

Golden Eagle Super Premium Adult Lamb&Rice/ Large&Giant Breed Puppy on aikuisille koirille, sekä suuri- ja jättiläisrotuisten koirien pennuille tarkoitettu täysravinto, joka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku-tai väriaineita. Lihapitoisuus on yli 40%.

Aikuisille koirille
Kun ravintoon kohdistuvat vaatimukset ovat suuret, mutta koiran aktiviteetti alhaisempaa. Kehittää lihaksia ja syventää värejä. Erinomainen vaihtoehto myös yliherkkyyksistä kärsiville.

Suuri- ja jättiläisrotuisten pennuille
Nopeasti kasvava pentu tarvitsee erityistä ravintoa. Rajoitettu energiapitoisuus (valkuainen, rasva ja hiilihydraatit) takaavat tasaisen kasvun – ei liikaa eikä liian vähän. Tämän on osoitettu olevan terveellisin ruokintatapa, jolla vältetään luuston yli- ja/tai vajaakasvua. Olemme lisänneet Nutraceuticals -lisäravinteet pentusi terveyden edistämiseksi. Siksi tämä tuote on ainutlaatuinen muihin penturuokiin verrattuna.

Jugurtista tutut probiootit (esim. L.Acidophilus) ylläpitävät luonnollista bakteerikantaa pentusi suolistossa. Ehkäisee ripulia ja suojaa pentua mm. kolibakteereilta. Inuliini toimii prebioottina ja varmistaa luonnollisen bakteerikannan suolistossa. Betaglukaanit nostavat suoliston vastustuskykyä. Korkealaatuiset lihaproteiinit kehittävät pentusi lihaksia ja koko elimistöä. Käytämme kolmea parhaiten sulavaa lihaa ja korkeita Omega-3 pitoisuuksia, jotta pentusi silmät ja sydän kehittyisivät hyvin. Tasapainotettu vitamiini- ja hivenainepitoisuus. Antioksidantit suojaavat pennun kehittyvää immuunijärjestelmää. Yucca on myös yksi luonnollinen ruuansulatusta edistävä ainesosa. Jättiläisrodut siirtyvät tähän tuotteeseen 8 viikon iässä ja suurirotuiset 10-12 viikon iässä. Proteiinilähteinä lammas, kana, lohi ja kananmuna, lihapitoisuus vähintään 40 %. Rasvat ja öljyt energianlähteinä kanasta, Omega-3 lohesta ja pellavansiemenestä, erittäin korkeat DHA- ja EPA-öljyn lähteet, joita molempia tarvitaan sydämen, näön sekä aivojen tehokkaaseen kehitykseen ja toimintaan. Hiilihydraattilähteinä sekä ruskea että valkoinen kokojyväriisi, sekä kaura takaamaan koiran hiilihydraattitarpeet. Kokojyvämaissi nopeaan energiantarpeeseen ja glukoosi energiavarastojen ylläpitoon. Kuidun päälähteinä juurikaskuitu yhdessä kauran kanssa takaamaan suoliston toimintaa ja ruokasulan tasaista kulkeutumista suoliston läpi. Lisäravinteina nutraceuticals sekä  BioHealth® ja Lactohealth®, jotka kaikki omalta osaltaan vaikuttavat koiran aineenvaihdunnan vaatimuksiin, tehden Golden Eagle -tuotteista ainutlaatuisia.

Ravintoaineet:
Valkuainen: 23%, rasva 12%, kuitu 3%, tuhka 9.5%, A-vitamiini 22000iu/kg, D3-vitamiini 1485iu/kg, E-vitamiini 200iu/kg, kupari 20mg/kg, kalkki 1.3%, fosfori 0.9%, omega-6 3.0%, omega-3 0.7%.

Koostumus:
Lampaanlihajauho, valkoinen täysjyväriisi, kokojyvämaissi, kananrasva (säilötty vitamiinein), kaurapuuro, juurikasjauho, kana, kalajauho, kananmuna, pellavansiemen, panimohiiva, kananmaksakastike, yucca, merilevä, L-karnitiini, monosodium fosfaatti, glukosamiini, MSM, kondroitiini, FOS (>495 mg/kg), MOS (>495 mg/kg), yucca, betakarotiini, maitohappobakteerit Bacillus Acidophilus (DSM 13241) ja Enterococcus Faecium (DSM 10663), (1*10^9 CFU/g), hivenaineet ja vitamiinit.

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi