Super Premium Performance / Puppy

SuperPremiumPerformancePuppy_01-GSU-420M_2.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 3,05 €
alk. 9,90 €
-24%
Ovh. 12,95 €
(sis. alv 14%)
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse ruokapussin koko
 Lisää ostoskoriin
Golden Eagle Super Premium Performance/Puppy 30/20. Erittäin aktiivisille aikuisille koirille, sekä kaikkien rotujen pennuille. Sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.

Golden Eagle Super Premium Performance/Puppy 30/20.

Erittäin aktiivisille aikuisille koirille, sekä kaikkien rotujen pennuille. Sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.

Erittäin aktiivisille aikuisille koirille
Kun ravintoon kohdistuvat vaatimukset ovat erittäin korkeat, kuten metsästys-, urheilu- ja valjakkokoirille. Kehittää lihaksistoa  ja syventää värejä. Edistää hedelmällisyyttä, (suositellaan käytettäväksi kaksi viikkoa ennen astutusta urokselle ja nartulle). Erinomainen vaihtoehto myös toipilaskoirille.

Pennuille
Nopeasti kasvava pentu tarvitsee erityistä ravintoa. Olemme lisänneet Nutraceuticals -lisäravinteet pentusi terveyden edistämiseksi. Siksi tämä tuote on ainutlaatuinen muihin penturuokiin verrattuna. Jugurtista tutut probiootit (esim. L.Acidophilus) ylläpitävät luonnollista bakteerikantaa pentusi suolistossa. Ehkäisee ripulia ja suojaa pentua mm. kolibakteereilta. Inuliini toimii prebioottina ja varmistaa luonnollisen bakteerikannan suolistossa. Betaglukaanit nostavat suoliston vastustuskykyä. Korkealaatuiset lihaproteiinit kehittävät pentusi lihaksia ja koko elimistöä. Käytämme kolmea sulavinta lihaa ja korkeita Omega-3 pitoisuuksia, jotta pentusi silmät ja sydän kehittyisivät hyvin. Tasapainotettu vitamiini ja hivenainepitoisuus. Antioksidantit suojaavat pennun kehittyvää immuunijärjestelmää. Yucca on myös yksi luonnollinen ruuansulatusta edistävä ainesosa. Suuri- ja jättiläisroduille siirtyminen Large&Giant Breed Puppy -ruokaan ruokintasuositusten mukaisesti. Pproteiinilähteinä kana, lohi ja kananmuna, lihapitoisuus vähintään 44 %. Rasvat ja öljyt energianlähteinä kanasta, Omega-3 lohesta ja pellavansiemenestä, erittäin korkeat DHA- ja EPA-öljyn lähteet, joita molempia tarvitaan sydämen, aivojen sekä  näön kehitykseen ja tehokkaaseen toimintaan. Hiilihydraattilähteinä ruskea ja valkoinen kokojyväriisi, sekä kaura takaamaan koiran hiilihydraattitarpeet. Kokojyvämaissi nopeaan energiantarpeeseen ja glukoosi energiavarastojen ylläpitoon. Kuidun päälähteinä juurikaskuitu yhdessä kauran kanssa takaamaan suoliston toimintaa ja ruokasulan tasaista kulkeutumista suoliston läpi. Lisäravinteina nutraceuticals sekä BioHealth® ja Lactohealth®, jotka kaikki omalta osaltaan vaikuttavat koiran aineenvaihdunnan vaatimuksiin, tehden Golden Eagle -tuotteista ainutlaatuisia.

Ravintoaineet:
Valkuainen: 30%, rasva 20%, kuitu 3%, tuhka 8.75%, A-vitamiini 22000iu/kg, D3-vitamiini 1485iu/kg, E-vitamiini 200iu/kg, kupari 20mg/kg, kalkki 1.5%, fosfori 1.0%, omega-6 3.9%, omega-3 0.8%.

Koostumus:
Kananlihajauho, valkoinen täysjyväriisi, kananrasva (säilötty vitamiinein), kaurapuuro, täysjyvämaissi, peruna, juurikasjauho, kalajauho, kananmuna, panimo hiiva, pellavansiemen, lohiöljy, kananmaksakastike, monosodium fosfaatti, glukosamiini, MSM, kondroitiini, FOS (>450 mg/kg), MOS (>450 mg/kg), yucca, L-karnitiini, betakarotiini, maitohappobakteerit Bacillus Acidophilus (DSM 13241) ja Enterococcus Faecium (DSM 10663), (1*10^9 CFU/g), hivenaineet ja vitamiinit.
Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi