Golden Eagle Naturally Lamb & Rice

GoldenEagleNaturalsLammasRiisi_01-J-LRN-420M_1.jpg
alk. 14,40 €
(sis. alv 14%)
 Valitse ruokapussin koko
Golden Eagle Naturally Lamb & Rice. Luonnollisista ja puhtaista raaka-aineista valmisttettu kuivaruoka aikuisille koirille. Ihanteellinen ylläpitoruoka on suunniteltu vastaamaan aikuisen koiran energian tarpeita sisältäen tasapainoisen määrän liukenevia ja liukenemattomia kuituja. Omega-rasvahapot edistävät karvan terveyttä ja kiiltoa. Valikoidun valkuaisainelähteen (lammas) ja valikoitujen hiilihydraattilähteiden (riisi ja ohra) ansioista ruoka on erinomainen ravinnonlähde aikuisille koirille. Ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. Tutustu lisää..

Golden Eagle Naturally Lamb & Rice. Luonnollisista ja puhtaista raaka-aineista valmisttettu kuivaruoka aikuisille koirille. Ihanteellinen ylläpitoruoka on suunniteltu vastaamaan aikuisen koiran energian tarpeita sisältäen tasapainoisen määrän liukenevia ja liukenemattomia kuituja. Omega-rasvahapot edistävät karvan terveyttä ja kiiltoa. Valikoidun valkuaisainelähteen (lammas) ja valikoitujen hiilihydraattilähteiden (riisi ja ohra) ansioista ruoka on erinomainen ravinnonlähde aikuisille koirille. Ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.Vakuustodistus

Valkuainen 20 %
Rasva 10 %
Kuitu 4 %
Tuhka 9 %
Kosteus 8,5 %
Kalkki 2,0 %
Fosfori 1,3 %Koostumus

Lampaanliha (34 %), riisi (26 %), ohra (20 %), lampaan rasva, kokojyväpellavansiemen, juurikaskuitu, lammaskastike, alfalfa, merilevä, Omega-3 lisä, juurisikuri, yucca-uute, voikukka-uute, vitamiinit ja hivenaineet.

 

Lisäaineet

A-vitamiini 15.000 IU, D3-vitamiini 2.250 IU, rauta 170 mg, kupari 60 mg, manganeesi 110 mg, sinkki 140 mg, seleeni 0,7 mg.

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi