Homeopatia, Hepar Sulph 30C

HomeopatiaHeparSulph30C_06-1-HEP30C_2.jpg
15,90 €
(sis. alv 14%)
Tuotekoodi: 06-1-HEP30C
Heti varastosta 5 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
Homeopatia, Hepar Sulph 30C. Eläinten homeopaattinen lääkeaine. Tulehdusten hoitoon. Erittäin tehokas korvatulehduksiin, varsinkin jos vuotoa. Pakkauksessa 100 pilleriä.

Homeopatia, Hepar Sulph 30C. Eläinten homeopaattinen lääkeaine. Tulehdusten hoitoon. Erittäin tehokas korvatulehduksiin, varsinkin jos vuotoa. Pakkauksessa 100 pilleriä.

Annostelu:
Yksi kide joka toinen tunti kuuteen annokseen asti, vähentäen yhteen kiteeseen neljä kertaa päivässä 7-10 päivän ajan tai kunnes oireet katoavat. Jos jatkuvia tulehduksia, annostelua voidaan jatkaa kuukausittain ongelman kurissa pitämiseksi.

Hepar sulfuris calcareum (Kalsiumsulfidi) valmistetaan hienoksi jauhetusta osterin kuoresta sekä rikkikukasta.

Käyttöalueita:
-kaikenlaiset märkivät, tulehdukset, paiseet, palovammat
-tulehtuneet ja märkivät haavat, märkivät ihottumat (furunkuloosi)
-korva- ja poskiontelotulehdukset
-kennelyskä (kylmä ilma pahentaa)
-silmätulehdus
-tulehtuneet anaalirauhaset
-eturauhastulehdus, penistupentulehdus
-märkivät tassut, kaviot, sorkat
-hevosten puhkuri

HOMEOPATIA ELÄINTEN HOIDOSSA
Homeopatia on erinomainen hoitokeino myös eläimille. Homeopaattiset valmisteet valitaan samoilla periaatteilla kuin ihmisellekin. Oirekuvan löytäminen on joskus haastavaa, koska eläin ei itse pysty vaivojaan sanoin kuvaamaan. Eläimen tuttu hoitaja pystyy kuitenkin aika hyvin hoitoa varten oirekuvan löytämään. Homeopaattiset valmisteilla ei ole haitallisia sivuvaikutuksia, ei yliannostuksen vaaraa eikä yhteisvaikutusta tavanomaisten lääkkeiden kanssa. Jos ensimmäinen aine ei tuo apua, voi huoletta kokeilla seuraavaa. Sopii kaikille eläimille ja ihmisille.


HOMEOPATIA
Homeopatia on satoja vuosia vanha hoitomuoto, jota opetettiin ja käytettiin ennen lääketieteen kehittymistä ja ne perustuvat jo 400 eKr. vaikuttaneeseen Hippokratekseen, ja jo ennen häntä muinaiset egyptiläisetkin tunsivat homeopaattisen ajattelun perusteet. Lääketieteen isänä pidetty Hippokrates kehitti kaksi parannusmenetelmää. Toinen perustuu vastavaikuttajiin, toinen samalla tavoin vaikuttaviin aineisiin.
 
1800-luvun alussa saksalainen tutkija Samuel Hahneman, kehitti ensimmäisenä teorian kiniinistä, jota silloin käytettiin malarian hoidossa. Hahneman kokeili kiniiniä eri kokeissaan ja yllätyksekseen huomasi saavansa malariaoireita vaikkei hänellä malariaa ollutkaan. Hän kirjoitti:

"Jos lääkettä annetaan terveelle henkilölle aiheuttaen määrätynlaisia sairautta kuvaavia oireita, tämä lääke parantaa sairaan henkilön joilla näitä oireita on".

Toisin sanoen, homeopatia toimii tällä periaatteella, hoidetaan sama samalla. Sana homeopatia tarkoittaakin "vastaavan kaltainen sairaus".

Mihin ongelmiin homeopaattisia lääkkeitä voidaan käyttää?
Ennen kuin lääkkeitä valitaan, on muistettava miten homeopatia toimii. On selvitettävä taustoja. Mitä koira saa ravinnokseen (ruoka+makupalat+lisät), onko olosuhteissa tapahtunut jotain (lapsi perheeseen, muutto, toinen koira tms.) onko fyysisiä loukkaantumisia, pelästymisiä jne. Nämä tiedot tarvitaan mahdollisimman tarkkaan, jotta kokonaisvaltaista homeopaattista hoitoa voidaan tehokkaasti antaa.

Homeopatia perustuu kylmästi kehon omaan toimintaan. Hoidolla tuetaan kehon eri osa-alueita ja annetaan keholle "eväät" puolustuksen ja vastustuskyvyn järjestämiseksi. Tämä tarkoittaa ravinteellista tasapainoa, jossa huomioidaan yksilön erityistarpeet. Kun keholla on ravintoaineita riittävästi käytössään, onnistuminen hoidossa helpottuu. Homeopaattisella lääkkeellä sitten ärsytetään toimivaa vastustuskykyä, jotta se voi aloittaa parantumisprosessin sairautta vastaan. Jotta tämä parantumisprosessi onnistuisi, nämä homeopatiasta saadut "eväät" nousee ratkaisevaan rooliin.

Lääkkeet valitaan oireiden mukaan. Jos valittu lääke ei auta, kannattaa kokeilla toista oireluettelon perusteella valittua lääkettä. Aina on muistettava perussääntö: vain yhtä lääkettä kerrallaan.

ANNOSTELU
Homeopatian tärkeimpiä periaatteita on mahdollisimman pienen annoksen määrääminen. Potilaalle annetaan vain sen verran lääkettä, että se riittää paranemisprosessin käynnistämiseen. Annostus määräytyy vaivan vakavuuden ja kiireisyyden mukaan. Mitä vakavampi ja pakottavampi vaiva, sitä useammin sitä annetaan, perusannoksen pysyessä samana.

YLEISPERIAATTEET
Arvioidaan tilanteen kiireellisyys. Mitä kovemmat vaivat, sitä tiheämmin lääkettä annetaan. Annosten nauttimisväliä pidennetään, kun potilaan tilanne alkaa koheta. Lääkkeen nauttiminen lopetetaan kokonaan, kun potilaan tila paranee selvästi. Lääkettä aletaan tarvittaessa antaa uudelleen, jos oireet uusiutuvat tai potilaan tila kääntyy jälleen huonommaksi.
 
Homeopaattisen lääkkeen tehokas käyttö edellyttää annosteluohjeiden tarkkaa noudattamista. Homeopatian perustana on mahdollisimman pienen vaikuttavan annoksen nauttiminen. Lääkettä nautitaan vain sen verran kuin paranemistapahtuman käynnistäminen edellyttää. Isomman annoksen nauttiminen ei välttämättä merkitse voimakkaampaa vaikutusta. Jos lääkettä otetaan liian usein, se ei välttämättä vaikuta ollenkaan.

Jos potilaan tila ei parane, vaikka sille on annettu lääkettä 6 kertaa, lääke on todennäköisesti vaihdettava.
 
Kaikissa vammoissa ja sairauksissa on selvitettävä miten vakavia ne ovat. Homeopatia EI KORVAA lääkärinhoitoa!

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi