Horse Comfort Kuivatusloimi Hybrid Navy/Silver

_09029L_1.jpg
38,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 09029L
Toimituskulut alk. 7,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Horse Comfort Kuivatusloimi Hybrid Navy/Silver. Laadukas ja todella käytännöllinen kuivatusloimi. Loimen alaosa on valmistettu laadukkaasta verkkokankaasta ja selkäosa lämmittävästä fleecekankaasta, joka pitää hevosen selän lihaksiston hyvin lämpimänä. Loimessa sini-valkoiset kanttinauhat, jotka tekevät loimeen tyylikkään yksityiskohdan. Loimen etuosassa yksi pikalukkokiinnitys, lisäksi ristivyöt ja häntäremmi. Tyylikäs ja käytännöllinen loimi niin koti- kuin edustuskäyttöönkin! 

 Horse Comfort Kuivatusloimi Hybrid Navy/Silver. Laadukas ja todella käytännöllinen kuivatusloimi. Loimen alaosa on valmistettu laadukkaasta verkkokankaasta ja selkäosa lämmittävästä fleecekankaasta, joka pitää hevosen selän lihaksiston hyvin lämpimänä.  Loimessa sini-valkoiset kanttinauhat, jotka tekevät loimeen tyylikkään yksityiskohdan. Loimen etuosassa yksi pikalukkokiinnitys, lisäksi ristivyöt ja häntäremmi. Tyylikäs ja käytännöllinen loimi niin koti- kuin edustuskäyttöönkin!

 

Väri: tummansininen/ hopeanharmaa 

 

Horse Comfort - Veljekset Wahlsten Oy
Monipuoliset Horse Comfort -tuotteet on suunniteltu ja valmistettu ratsastajan ja hevosen toiveita ja tarpeita silmällä pitäen. Tuoteperheeseen kuuluvat mm. loimet, riimut, suojat, satulahuovat, pintelit ja ratsastajan tarvikkeet. 

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi