Horse Comfort Vohveliloim Puuvilla Navy

_09180L_1.jpg
44,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: 09180L
Toimituskulut alk. 7,40 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Horse Comfort Vohveliloim Puuvilla Navy. Laadukas ja tyylikäs vohveliloimi, joka on 100% puuvillaa. Loimessa on etulapojen kohdalla sileä ja liukaspintainen vuorikangas, joka ehkäisee mahdollisia hankaumia. Sään kohdalla miellyttävän tuntuinen pehmuste. Sopii erinomaisesti talli-, kuljetus- ja kisakäyttöön. Puuvillaloimen pintaan ei helposti tartu kuivikkeet, eikä se myöskään sähköisty. Loimessa hyvät lapalaskokset, ristivyöt, edessä säädettävä solkikiinnitys ja takana häntäremmi. Todella tyylikäs ja monikäyttöinen loimi! 

Horse Comfort Vohveliloim Puuvilla Navy. Laadukas ja tyylikäs vohveliloimi, joka on 100% puuvillaa. Loimessa on etulapojen kohdalla sileä ja liukaspintainen vuorikangas, joka ehkäisee mahdollisia hankaumia. Sään kohdalla miellyttävän tuntuinen pehmuste.  Sopii erinomaisesti talli-, kuljetus- ja kisakäyttöön. Puuvillaloimen pintaan ei helposti tartu kuivikkeet, eikä se myöskään sähköisty. Loimessa hyvät lapalaskokset, ristivyöt, edessä säädettävä solkikiinnitys ja takana häntäremmi.  Todella tyylikäs ja monikäyttöinen loimi!

 

Materiaali: 100% puuvillaa

Väri: Navy- tummansininen, valkoiset kanttinauhat

 

Horse Comfort - Veljekset Wahlsten Oy
Monipuoliset Horse Comfort -tuotteet on suunniteltu ja valmistettu ratsastajan ja hevosen toiveita ja tarpeita silmällä pitäen. Tuoteperheeseen kuuluvat mm. loimet, riimut, suojat, satulahuovat, pintelit ja ratsastajan tarvikkeet. 

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi