Intra Hoof-Fit Geeli 395g

_IC4000301_1.jpg
28,90 €
(sis. alv 24%)
Tuotekoodi: IC4000301
Heti varastosta 4 kpl
Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 6,60 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Intra Hoof-Fit Geeli 395g. Hoof-Fit geeli on erinomainen vaihtoehto sorkkaongelmien kuten valkoviivarepeämän ja DD:n (sorkka-alueen ihotulehduksen) hoidossa. Geeli on kätevässä tuubissa, josta se on helppo annostella silikoni-pistoolilla. Hoof-Fit geeli tunkeutuu syvälle tulehtuneelle alueelle. Geeli sisältää kuparia ja sinkkiä kelatoidussa muodossa sekä isopropanolia. Kelatoitu kupari ja sinkki ovat paremmin liukenevia kuin oksidina tai sulfaattina. Tämä mahdollistaa paremman kyvyn tunkeutua tulehduksen ytimeen. Isopropanoli vahvistaa tuotteen antibakteerisia ominaisuuksia. Kelatoitu sinkki ja muut ihonhoito aineet geelissä nopeuttavat haavan paranemista, jolloin haava sulkeutuu nopeammin. Geeli sisältää liimaa, joka pidentää geelin ja tulehtuneen sorkan kontaktia.

Intra Hoof-Fit Geeli 395g. Hoof-Fit geeli on erinomainen vaihtoehto sorkkaongelmien kuten valkoviivarepeämän ja DD:n (sorkka-alueen ihotulehduksen) hoidossa. Geeli on kätevässä tuubissa, josta se on helppo annostella silikoni-pistoolilla. Hoof-Fit geeli tunkeutuu syvälle tulehtuneelle alueelle. Geeli sisältää kuparia ja sinkkiä kelatoidussa muodossa sekä isopropanolia. Kelatoitu kupari ja sinkki ovat paremmin liukenevia kuin oksidina tai sulfaattina. Tämä mahdollistaa paremman kyvyn tunkeutua tulehduksen ytimeen. Isopropanoli vahvistaa tuotteen antibakteerisia ominaisuuksia. Kelatoitu sinkki ja muut ihonhoito aineet geelissä nopeuttavat haavan paranemista, jolloin haava sulkeutuu nopeammin. Geeli sisältää liimaa, joka pidentää geelin ja tulehtuneen sorkan kontaktia.Intra Hoof-Fit geeli on helppo annostella 'silikoni'-pistoolilla. Geeli levitetään pestyyn ja kuivattuun sorkkaan. Geeli vaikuttaa 3-4 päivää. Vakavissa tapauksissa suojaa sorkkasiteellä. Poista sorkkaside viimeistään 4 päivän kuluttua. Toista hoito tarvittaessa. Ei sisällä antibiootteja.

Tuubi 395g


Intracare on hollantilainen sorkanhoito- ja hygieniatuotteiden valmistaja. Yrityksen tuotteet ovat tehokkaita, ympäristöystävällisiä ja antibioottivapaita. Tuotevalikoimassa on tuotteita niin eläinryhmien kuin yksilöiden hoitoon, sekä ennaltaehkäisyyn että jo puhjenneisiin ongelmiin.

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi