Jokke Goljat II Solkipanta

_JG60050_1.jpg
_JG60050_2.jpg
alk. 19,90 €
(sis. alv 24%)
 Valitse pannan koko
Klikkaa kirjekuorta loppuneen tuotteen kohdalla jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi kun kyseistä tuotetta saapuu lisää varastoon.
Jokke Goljat II Solkipanta. Todella tukeva panta, jonka nailonmateriaali on ommeltu kaksinkerroin. Pannassa kestävät metallisoljet,  D-renkaat ja vahvistetut soljenreiät. Pannan leveys 5 cm. Väri: musta.

Jokke Goljat II Solkipanta. Todella tukeva panta, jonka nailonmateriaali on ommeltu kaksinkerroin. Pannassa kestävät metallisoljet,  D-renkaat ja vahvistetut soljenreiät.

Sopivan pantakoon valitseminen:
Mittaa pehmeällä mittanauhalla koiran kaulan ympärysmitta kaulan keskivaiheilta, johon panta luontevasti asettuu. Ota huomioon hengitystila, ettei panta ole liian tiukka. Katso myös mittausohjeet kuvasta. Voit käyttää apunasi vanhan pannan paikkaa, tai sopivan pannan mittoja. Sopivin panta löytyy parhaiten myymälässämme kokeilemalla koiralle erilaisia pantavaihtoehtoja yhdessä asiantuntevan myyjän opastuksella.

Pantojen kokonaismitat ja niiden säätövarat!

HUOM! Solkipannan mitat ilmoitetaan yleensä pannan kokonaismittana, joka ei vastaa koiran kaulan ympärysmittaa. Valitse pantakoko, joka on pannan säätövaran keskivaiheilla, joten pantaa pystytään tarvittaessa kiristämän ja löysäämään. Sopivan kokoisessa pannassa pantaremmin loppupää ei jää myöskään häiritsevän liian lyhyeksi tai pitkäksi.

Koko 50 cm, pannan kokonaismitta 50 cm, säätövara 32-43 cm
Koko 55 cm, pannan kokonaismitta 55 cm, säätövara 37-48 cm
Koko 60 cm, pannan kokonaismitta 60 cm, säätövara 42-53 cm
Koko 65 cm, pannan kokonaismitta 65 cm, säätövara 46-58 cm
Koko 70 cm, pannan kokonaismitta 70 cm, säätövara 52-63 cm

Pannan leveys 5 cm

Väri: musta

 

Asiakaspalvelu
myynti@kotielaintarvike.fi